Hahmohaaste: Extra

Päivä 21: Extra

Kun ensimmäisen kerran ilmoitin ottavani hahmohaasteen vastaan, N alkoi arvailla, mitä mahtaisin vastata mihinkin kohtaan. Sanoisin, että hän tuntee minut aika hyvin, mutta silti kaikki arvaukset eivät aivan osuneet kohdalle. Osa liippasi läheltä, olivat sellaisia, jotka olisin saattanut vastatakin, mutta sitten jostain syystä päädyin kuitenkin toiseen lopputulokseen.

Tarkoitushakuisesti en yrittänyt keksiä erilaisia vastauksia kuin N oli arvellut. Hän kyllä mesessä luetteli minulle arvauksiaan, mutta eivät ne mieleen jääneet. Kun hän sitten mailasi minulle listan arvauksistaan, en avannut kyseistä postia, ennen kuin nyt siihen palatakseni.

Tässä siis vielä listana, mitä N arvasi ja mitä minä vastasin.

Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.
Osan arvauksistaan N on selvästi heittänyt läpällä. Eihän kukaan voi vakavissaan kuvitella, että Barret olisi minun ystäväni ;D (Eihän?!?!?) Tai, että pitäisin Noelin pussihousuista :D Ei sillä, niitä oppi sietämään. Harkitsin kyllä hänelle toisen asun ostamista, mutta en nähnyt lopulta moisessa järkeä, koska kyseisen pelin pelaaminen ei minua innosta.

Oikein N sai peräti 4 kohtaa kahdestakymmenestä eli suosikkiääneni (Balthier), OTP:ni (Balthier x Fran), suosikkieläinhahmoni ja vihaamani hahmo. Läheltä liippasivat hahmo, josta pidän vähiten, ensimmäinen hahmo, johon rakastuin, hahmo, jota deittailisin, paritus, josta en pidä, hahmo, jota rakastan, mutta muut vihaavat, hahmo, joka olisi pitänyt selvitä, tiimin muodostus, sankari ja pahis. N on heittänyt niihin sellaisia arvauksia, jotka olisivat jossain toisessa hetkessä saattaneet ollakin vastauksiani.

Tässä kohtaa kiitos Emmille haasteesta ja N:lle arvauksista. Kivoja haasteita otan jatkossakin mieluusti vastaan.

1 kommentti

  1. Sitä mäkin tuumiskelin, että esim. vuotta aiemmin vastaukset olisivat saattaneet olla eri näköisiä. Tai sitten ei. :D

    Miten niin heitin vitsillä Noelin pussihousut? Nehän lepattaa niin eroottisesti tuulessa.

    -N

    VastaaPoista