Alku aina hankalaa...

... vaan seisooko kiitos lopussa? ;D

Viikko sitten 17.3.2012 pidimme taas peli-illan. Olisi oikeastaan pitänyt kirjoitella heti sen jälkeen, mutta se vain jäi. On ollut kiirettä ja henkilökohtaisia juttuja. Nyt siis vasta höpinää siitä illasta.

Tällä hetkellähän meillä on siis kesken Final Fantasy XII. Aloitimme sen edellisessä peli-illassa, josta kirjoittelin tässä merkinnässä. Tuolloin pääsimme Barheim Passageen asti, joten sieltä myös ajattelimme jatkaa peliä tällä kertaa.

Mutta, mitä ihmettä oikein tapahtui?!

Tallennustiedostot eivät toimineetkaan! Jostain syystä peli väitti, ettei tallennusta ollut muistikortilla olemassakaan. Kuitenkin, kun muistikortin sisältöä tarkasteltiin, sieltä löytyi peräti kaksi kappaletta pelin tallennuksia. WTH...

T

No, ei siinä muu auttanut kuin aloittaa peli alusta. Koska ohjain oli minulla, tein luultavasti oman speedrun-ennätyksen Barheim Passageen. En siis jäänyt kehittelemään hahmoja, mutta sen verran käväisin Nalbinassa, että ostin Vaanille paremman miekan (jonka sitten unohdin laittaa ja siirsin Vaanin käteen vasta Barheim Passagen jälkeen xD). Kaikki jo nähdyt välianimaatiot skippasimme, jotta matka joutuisi entistä nopeammin. Tällä tavoin pelaten tulikin säästettyä miltei kaksi tuntia peliaikaa.

Eräs peliseurueemme jäsenistä ehti illan aikana hajoilla useampaan otteeseen. Edellisen pelin aikana hän ei yksinkertaisesti kestänyt Tidusta, tällä kertaa angstin syynä oli Vaan. Jostain syystä Vaanin hinku ilmapiraatiksi kävi kyseisen kaverin hermoille urakalla. Hieman vaikea on ymmärtää, minkä takia, koska ei Vaan nyt niin älyttömästi pelissä kuitenkaan haaveestaan toitota. Hän mainitsee sen kyllä muutamaan otteeseen, muttei minusta mitenkään liian usein.

Kyseisen henkilön avautuminen jätettiin kuitenkin omaan arvoonsa. Kaikki muut seurasivat peli ihan mielenkiinnolla, joskin välillä tuli myös juteltua yhdestä sun toisesta asiasta. Itse nautiskelin pelaamisesta kovasti eikä minua oikeastaan haitannut pelin alusta aloittaminen, vaikkei ihan alku suosikkikohtani olekaan.

Etenimme aina Bhujerbaan ja Lhusun kaivoksiin asti. Lopetimme pelin päästyämme Ba'Gamnanilta karkuun, koska kello alkoi olla jo lähempänä puolta yötä. Kahtatoista pelatessa aika tuntuu hujahtavan käsittämättömän nopeasti. Ehkä vain tykkään siitä pelistä hieman liikaa ;)

Mutta niin, seuraavaksi on vuorossa Vaanin huuteluepisodi Bhujerbassa ("I'm captain Ronsenburg of Dalmasca!"). En malta odottaa sitä! Okei, se on oikeasti yksi inhokkikohdistani kyseisessä pelissä, mutta haluan nähdä tämän muutenkin Vaanista avautuvan kaverini ilmeen ja ehdottomasti kuulla hänen kommenttinsa. Veikkaan, että ne tulevat olemaan erittäin värikkäitä ;)

Ei kommentteja