Hahmohaaste: Päivä 3

Päivä 3: Hahmo, jota en koskaan uskonut rakastavani niin paljon kuin nyt rakastan

Hassua sinänsä. On aika paljon hahmoja, joista olen alkuun pitänyt, mutta sittemmin lakannut pitämästä. Sen sijaan hahmoja, joihin en ole alkuun kiintynyt, mutta joista pidän nyt, on vähemmän. Sitten kun taas rakastamisesta puhutaan, lista lyhenee entisestään. Rakastaminen on niin vahva sana...

Pohdin tätä jonkin aikaa, mutta oikeastaan keksin vain yhden vastauksen. On eräs hahmo, johon en alkuun kiinnittänyt kovin suurta huomiota. En vihannut häntä, mutta en oikein tajunnutkaan. Pidin häntä vain hyvännäköisenä sekopäänä, mutta en jäänyt pohtimaan hänen vaikuttimiaan sen syvemmin. Osasyynä oli varmasti kiinnostus muita hahmoja ja toista peliä kohtaan, mutta muitakin syitä saattoi olla. Hahmosta ei ehkä saa kovin syvällistä kuvaa ylipäätään, ainakaan silloin saanut. Nykyisin hänestä on jo enemmän tietoa tarjolla.

Itse en tosin heti tietoja kaivanut ns. alkuperäisestä lähteestä vaan lueskelin kyseisestä hahmosta kertovaa ficciä. En muista, miksi päädyin kyseistä tarinaa lukemaan (kun hahmo ei suosikeihin tuolloin edes lukeutunut), mutta se tempaisi joka tapauksessa mukaansa ja pääsin paljon paremmin hahmon pään sisään. Tuo ficci avasi minulle tämän hahmon aivan uudesta näkökulmasta. Sittemmin myös pelaamisen kautta olen oppinut tuntemaan hänet paremmin ja huomannut, että ficci vastaa hyvin pitkälti kaanonia.

Kyseinen ficci on Piratessen Even Angels Fall ja hahmo tietenkin...Sephiroth (FFVII)

Ei kommentteja