Hahmohaaste: Päivä 4

Päivä 4: Hahmo, jota rakastin ennen, mutten rakasta enää

Kamalan vaikea kysymys. On kyllä paljonkin hahmoja, joista olen pitänyt, mutta en erityisemmin perusta enää. Olen vain edelleen sitä mieltä, että rakastaminen on kovin vahva sana. Toisaalta en tiedä, miksi tämä nyt on niin vaikeaa. Ääh.

Hmm... hmmm... hmmmmm.... ARGH!

Sanotaan nyt näin, että 16-17-vuotias Afeni oli Vincentin (FFVII) lisäksi aika turkasen rakastunut Zidaneen (FFIX). Vincent on edelleen aika kova juttu, joten en voi häntä nyt sanoa vastaukseksi tähän. Toisaalta tuntuu aika pahalta sanoa Zidaneakaan. En kuitenkaan ole häneen enää samalla tavalla kiintynyt kuin aiemmin.Zidane teki minuun vaikutuksen, koska Cloud ja Squall olivat jotenkin kamalan angstisia, erityisesti Squall. Zidane sen sijaan oli pirteä ja iloinen naistennaurattaja (tai ainakin luulee olevansa sellainen). Hän ei ryve omassa onnettomuudessaan tai kieriskele itsesäälissä (miinus yksi kohta, mutta annettakoon se anteeksi). Lisäksi hän näyttää suloiselta ja häntä tekee hänestä erikoisen. Hän on hyväsydäminen ja auttavainen sekä sankarillinen.

Toisaalta tuossa on myös paljon sellaisia syitä, miksi nyt reilun kymmenen vuoden jälkeen en pidä hänestä enää niin paljon. Jostain syystä äärisankarilliset hahmot eivät enää iske minuun. Zidane on ehkä liian puhtoinen, liian ymmärtäväinen, liian hyvä ollakseen enää kiinnostava. Hänessä ei ole sitä särmää, josta nykyisin pidän hahmoissa.

Ei hän silti huono hahmo ole. Pidän hänestä edelleen, mutta hän ei vain tee samanlaista vaikutusta minuun kuin ennen. Hänessä on silti jonkinlaista nostalgista vetovoimaa, vaikka isoveli on tällä hetkellä huomattavasti enemmän minun makuuni.
4 kommenttia