Hahmohaaste: Päivä 6

Päivä 6: Hahmo, jota deittailisin koska tahansa

Jahas... onpa taas vaikeaa. Äkkiseltään lista näyttää pitkähköltä, mutta onko se sitä todella. Katsotaan, mihin lopulta päädyn, sillä en tiedä vastausta itsekään vielä.

Potentiaaliset vaihtoehdot:

Edge Geraldine - Final Fantasy IV
Rydia - Final Fantasy IV
Vincent Valentine - Final Fantasy VII
Sephiroth - Final Fantasy VII
Yuffie Kisaragi - Final Fantasy VII

Kuja - Final Fantasy IX

Beatrix - Final Fantasy IX
Balthier Bunansa - Final Fantasy XII
Fran - Final Fantasy XII
Llyud - Final Fantasy XII: Revenant Wings
Lightning - Final Fantasy XIII
Oerba Dia Vanille - Final Fantasy XIII
Oerba Yun Fang - Final Fantasy XIII


AAAAARGH! Lista on oikeasti älyttömän pitkä. Pelejä on liikaa ja hyviä hahmoja on vielä enemmän liikaa, tämä on täysin epäreilua. Jos olisin pelannut vaikkapa vain yhtä Finalia, olisi tähän jo huomattavasti helpompi vastata. Olen kuitenkin vähintäänkin kokeillut noin 18 Final Fantasya, joten tässä sitä sitten ollaan. Ehkä siihen nähdä tuo lista on jopa lyhyt.

En kuitenkaan suostu antamaan kolmeatoista hahmoa vastaukseksi, joten karsintaa on suoritettava. Aloitetaan siis.

En voi oikeasti sanoa tuntevani Edgeä vielä kovin hyvin. Hän naistennaurattaja ja hyvännäköinenkin... ainakin, mitä nyt puoliksi peitossa olevista kasvoista voi päätellä. En silti tiedä hänestä juuri mitään. Sama on oikeastaan Rydian kohdalla. Hän on todella nätti ja rakastan hänen vihreitä hiuksiaan. En silti ole pelannut nelosta niin paljon, että olisin todella päässyt hänen päänsä sisälle. Joten ehkäpä hänkin jää listalta pois.

Vincent on ehdottomasti hyvännäköinen ja rakastan myös hänen hiuksiaan. Pitkissä, mustissa ja silkinpehmeissä (kyllä, ne ovat silkinpehmeät, älkää yrittäkö väittää muuta!) hiuksissa vain on sitä jotakin. Hän on myös uskollinen rakastetulleen ja valmis tekemään tämän vuoksi suuriakin uhrauksia. Hän on älykäs, joten hänen kanssaan voisi saada aikaan mielenkiintoisia keskusteluja... olettaen tietysti, että hänet saa ylipäätään keskustelemaan. Sisäiset demonit ovat myös miinus, mutta pidetään Vincent nyt silti toistaiseksi listalla.

Seuraavaksi Sephiroth... Pitkät hiukset, musta nahka, paljas rinta, äärimmäisen kauniit kasvot. Kaikki siinä miehessä viettelee, ainakin kun huomioi ulkoiset piirteet. Hän on kuitenkin sosiaalisesti rajoittunut, ei hallitse ihmissuhteiden alkeitakaan. Hänellä voi naksahtaa koska tahansa, ellei ole jo naksahtanut. Vaikka hän kiehtoo minua paljonkin, en silti välttämättä deittailisi häntä.

Yuffie... hmmm... Tämä neiti on täynnä tarmoa ja intoa. Hän myös puhuu lakkaamatta, joten minun ei tarvitsi murehtia keskustelun ylläpitämisestä. Hän koheltaa ja on suloisella tavalla kömpelö ja välittää ystävistään. Hän on liima, joka pitää muut AVALANCHEn jäsenet yhdessä. Lisäksi Yuffie on todella nätti, pieni ja hoikka. Hän on rutistettavan ihana. Jääköön siis listalle.

Kuja. Hän käy naisesta, mutta tarvittaessa varmasti miehestäkin. Hänenkin hiuksensa ovat pitkät ja kauniit. Pukeutuminenkin miellyttää silmää. Hän on vain todella syvällä omassa onnettomuudessaan ja maailmantuhovimmassaan, joten hänen kanssaan ei ehkä saisi muodostettua tasapainoista ja toimivaa ihmissuhdetta. Pois listalta.

Alexandrian naisarmeijan kenraali kauniine ruskeine kiharoineen ja kurvikkaine vartaloineen. Beatrix osaa taistella, mutta on samalla näyttävä ja kaunis nainen. Hänen sydämensä on kultaa ja hän on varmasti uskollinen niille, jotka kokee sen arvoiseksi. Hän ei pelkää kohottaa miekkaansa vihollistaan vastaan edes ollessaan heikossa asemassa, hän on valmis uhrautumaan maansa ja rakkaidensa puolesta. Kyllä, tämä nainen saa jäädä listalle.

Seuraavana näyttäisi olevan Balthier. Komea tapaus ja ääni vie miltei jalat alta tytöltä. Hän on omahyväinen, mutta uskoisin sen olevan enemmänkin esitystä. Ei hän sitä ääneen myönnä, mutta silti olen saanut sellaisen vaikutelman hänen olemuksestaan. Hän on ilmapiraatti, mutta hänen juurensa ovat Archadiassa. Hänen kanssaan on mahdollista myös keskustella yhdestä jos toisestakin aiheesta. Hän saisi jäädä listalle, mutta... minä en vain voisi deittailla häntä, koska hänen pitää olla yhdessä Franin kanssa.

Mistä päästäänkin sopivasti tuohon vieraneitiin. Hän täyttäisi kriteerini myös hyvin. Fran on kaunis, pitkä ja hoikka. Hän on älykäs eikä kohella koskaan. Hän puhuu vain asiaa ja vaikuttaa älykkäältä. Hän on kaikin puolin ihastuttava, mutta en voisi häntäkään deittailla. Hän ja Balthier vain kuuluvat toisilleen. Piste. Tästä ei neuvotella.

Llyud sen sijaan... Hän on hyvännäköinen. Minulla on pieni heikkous punapäitä kohtaan, joten sekin puhuu hänen puolestaan. Siivet ovat oma lukunsa eli plussaa ehdottomasti. Valitettavasti hänen persoonastaan on vaikea ottaa selkoa. Olen RW:ia pelannut vasta vähän ja tähän mennessä hän on vaikuttanut kylmältä, etäiseltä ja tunteettomalta. Tiedän tosin, mistä se johtuu, joten en laske noita seikkoja hänelle miinukseksi. Hän on silti vielä melkoinen kysymysmerkki minulle. Hän kiinnostaa kuitenkin todella, todella paljon. Jätän siis pienen varauksen. Tällä hetkellä hän saa pudota listalta, mutta kenties jonain päivänä annan hänelle uuden mahdollisuuden, kun opin todella tuntemaan hänet.

Jäljellä on enää kolme naista. Lightning on äijä. Hän on kovapäinen, itsepäinen ja kuvittelee pärjäävänsä omillaan. Hän on surkea ottamaan apua ja välittämistä vastaan eikä osaa käsitellä omia tunteitaan. Silti hänessä on jotain kovin kiehtovaa. Lisäksi hän on kaunis katsella. Sanoisin kuitenkin, että minulla on ihan tarpeeksi haasteita omien asioideni kanssa, joten en jaksaisi enää vängätä hänen kanssaan jokaisesta pikkuasiastakin. Sori, Light, en ehkä sittenkään deittailisi sinua.

Vanille, Vanille, Vanille. Nuori, kaunis nainen, joka on herkkä ja kiltti miltei viaksi asti. Kertoilin jo eilen, mitä ajattelen Vanillesta, joten en lähde toistamaan sitä kaikkea nyt uudestaan. Kyllä, voisin deittailla häntä.

Entä sitten Fang? Myös hän on äijä. Hän suojelee rakkaitaan omalla tavallaan, hänellä on jopa siihen tarvittavaa fyysistä voimaa. Hän on valmis uhrautumaan, mutta hänelläkin on pieniä vaikeuksia tunteidensa ilmaisun kanssa. Ei onneksi kuitenkaan niin pahoja kuin Lightningilla. Hän osaa sentään sanoa, mitä hänellä on mielessään... hän vain saattaa töksäyttää asiat. Mainittakoon nyt vielä, että koko hänen fyysinen olemuksensa on kuuminta hottia. Voisin deittailla.

Eli nyt listalla ovat enää:

Vincent Valentine - Final Fantasy VII
Yuffie Kisaragi - Final Fantasy VII
Beatrix - Final Fantasy IX
Oerba Dia Vanille - Final Fantasy XIII
Oerba Yun Fang - Final Fantasy XIII

Näistä nyt sitten pitäisi pystyä päättämään. Kamalan vaikeaa. Vanillen ja Fangin kohdalla on vähän sama ongelma kuin Franin ja Balthierin. Tosin tunne ei ole aivan yhtä voimakas. Vanillen voisin herkemmin parittaa jollekulle toisellekin kuin Fangille, mutta brunetin toivoisin pysyvän uskollisena. Toisaalta itse ehkä silti deittailisin mieluummin Fangia, koska Vanillen deittaileminen olisi vähän kuin deittailisi itseään...

... sanoinko minä oikeasti tuon... taisin sanoa... Juu, siis oikeasti samastun Vanilleen luultavasti liikaa, jotta voisin deittailla häntä.

Vincent olisi aikamoinen unelmamies, mutta minun on myönnettävä, että hän ylitsepursuava uskollisuus Lucreciaa kohtaan on vähän turn off. Kyllä, uskollisuus on ehdottomasti hyvä piirre kumppanissa ja deittiseuralaisessakin, mutta uskollisuus kymmeniä vuosia sitten kuollutta ja sinut pettänyttä naisystävää kohtaan... Kaikella on rajansa. Lisäksi Vincentilläkin taitaa olla turhan paljon demoneita ja selvitettävää omassa päässään. Ehkä en lopulta kuitenkaan kykenisi deittailemaan häntä.

Mitä taas Yuffieen tulee, hän on kuin pussillinen sähikäisiä. Hän on ihana ja mahtava, mutta ehkä silti liian energinen minulle. Saattaisin väsyä hänen loputtomaan intoonsa ja tunne-elämän ailahteluihin. Tylsää hänen seurassaan ei varmasti tulisi, muttei kyllä tasaistakaan. Eli Wutain prinsessakin saa jäädä.

Entäpä Beatrix? En keksi hänestä erityisempää vikaa. Oikeastaan hän on aika täydellinen, mutta silti ei ehkä kuitenkaan sytytä tarpeeksi.

Eli kaiken tämän pohdinnan jälkeen vastaukseni on...
Kyllä, Oerba Yun Fang. Häntä minä deittailisin. Pitipä tätäkin nyt pohtia tarkasti, mutta sainpa sentään vastauksen ulos itsestäni.

2 kommenttia

 1. Listalla ei oikeastaan ollut yllätyksiä mutta en kyllä olisi osannut sanoa, kenet hahmoista lopulta valitset. Pohditkin asiaa oikein perusteellisesti.

  Itse olisin varmaan miettinyt yhtä tarkkaan ensin jokaisen pelin osalta ja sitten vielä yrittänyt karsia niistä. Enkä kuitenkaan olisi tullut mihinkään lopputulokseen.

  Pelejä ja hahmoja on tosiaan vain niin paljon. Olen myös tullut vähän varovaisemmaksi näiden asioiden suhteen, sillä vielä 7-8 vuotta sitten olisin varmaan osannutkin vastata tähän sen enempää miettimättä. Tosin... eivät ne mielipiteet nyt niin kauheasti ole tuossa ajassa muuttuneet. ;D (Ja nyt en tarkoita sitä keltakantisesta kirjaa hahmolistoineen! :D )

  VastaaPoista
 2. Heh joo, voin uskoa, että siihen lopputulokseen olisi vaikeaa ellei jopa mahdotonta päästä :D

  Pelejä on liikaa, valinnanvaraa tulee niin paljon, että päätöksiä on tosi vaikea tehdä. Silloin 7-8 vuotta sitten oli hyvä, kun oli pelanntu vaan muutamaa.

  VastaaPoista