Joka kuuhun kurkottaa...

... se Underworldiin takaisin kapsahtaa.


Joo, suunnitelmissahan oli kuun valloitus, mutta se ei sujunut täysin suunnitelmien mukaan. Game Over -ruutu sen sijaan tuli erittäin tutuksi yrittäessä. Grindailin muutaman tunnin ja yritin uudestaan, mutta yhtä heikoin tuloksin.

Seuraavaksi päätin auttaa asiaa paremmilla aseilla... tai no yhdellä: Excaliburilla. Ongelmaksi vain osoittautui, että tarvitsin aseen hankkimiseen Hovercraftia, jonka olin parkannut tunteja sitten erään luolan edustalle. Kun menin sitten ilmalaivalla nostelemaan sitä, ei se ollutkaan mikään yksinkertainen temppu. Ehdin jo kirota moneen kertaan, kun yritin tähdätä kohdalle ja ihmetellä, miksi pelintekijät ovat tehneet yhden vempeleen nostamisesta niin turkasen vaikeaa. Lopulta lähdin turhautuneena lentelemään maailmankartalle ja mitä näinkään? Enterpricen.

Olin täysin unohtanut, että minulla on avaruusaluksen ja Hovercraftin lisäksi kaksi ilmalaivaa. Kaksi, ei yhtä, ja olin lentelemässä juuri sillä väärällä. Kuinka tyhmä sitä voi ihminen olla?

No, sain sitten lopulta sen Hovercraftin ja pienen edestakaisin ravailun jälkeen jopa Excaliburin. Tosin kuun valloittamiseen se ei auttanut. Kyllähän sillä laittaa vihollisia halki, poikki ja pinoon, mutta kun vihut iskevät melkein yhtä paljon kuin hahmoilla on HP:ta, ei siinä auta hienot aseet.

Eli grindaus jatkukoon vielä muutaman levelin verran. Samalla voisi katsoa, josko jostain löytyisi hyviä armoreita ostettavaksi. Kauheasti ei raaskisi tuhlata, koska ehdin kuussa huomata, että tarjolla on genji-armoreita aarrearkkujen täydeltä. Ehkä kuitenkin haluan selvitä hengissä niiden luokse, joten jonkinlainen sijoitus lienee tehtävä.

Toivon tosiaan, että pääsisin jo pian pelissä eteenpäin. Tämä jumitus tympii kovin x)

Tämän pelin jälkeen pitäisi päättää, jatkanko nelosen parissa vai vetäisenkö läpi jonkun toisen. Ehdotuksia?

2 kommenttia

  1. Toivottavasti pääset pian taas pelissä eteenpäin. :D

    Hmm.. Periaatteessa haluaisin ehdottaa, että pelaisit After yearsin suoraan nelosen jälkeen niin voin puhua siitä edes jollekin. ;D Toisaalta voisi olla parempi idea jättää jatko-osa vähän myöhemmäksi. Silloin ainakin tuntuisi oikeasti siltä, että välissä on kulunut aikaa.

    VastaaPoista
  2. Se voi hyinkin olla, ettei After yearsista malta pysyä erossa. Tosin siinä olisi se väliosuuskin pelattavana, joten ehkä se pitäisi kuitenkin huitaista ensin läpi.

    Täytyy katsoa, miten tässä tekee. Jos nyt tosiaan pääsisi edes tuon varsinaisen nelosen ensin läpi :D

    VastaaPoista