Vuosi 2019 blogissa

Olemme siirtyneet vuoden 2019 puolelle ja tarkoittaa uutta alkua jälleen kerran. Tässä lyhyessä postauksessa käyn läpi, mitä uusi vuosi tuo tullessaan Level up!:n osalta.Hyvää uutta vuotta 2019! Toivottavasti vuotesi ensimmäiset päivät ovat vierähtäneet positiivisissa merkeissä.

Koska vuoden vaihtuminen on aina uuden alku, päätin luoda pienen katsauksen siihen, mitä tänä vuonna Level up!:ssa on luvassa. Suuria muutoksia ei ole edessä, mutta koin silti tärkeäksi kertoa omat ajatukseni juuri sinulle. Luethan blogia ja ansaitset tietää, mitä tänä vuonna siitä saat.

Postaustahti säilyy ennallaan


Henkilökohtainen elämäni oli hektistä koko viime syksyn ja ainakin seuraava puoli vuotta näyttää entistä kiireisemmältä. Blogin osalta tämä tarkoittaa, että julkaisen jatkossakin vain yhden postauksen viikossa. 

Julkaisupäivä pysyy sunnuntaina, mutta saatan toisinaan postata jotain ajankohtaista asiaa keskiviikkoisin, mikäli aikaa on ja asia on tärkeä.

Blogi saattaa olla pienen hetken tauolla


Tässä alkupuolella voi olla edessä myös blogiloma. Käytännössä se tarkoittaa, että 2-4 viikkoon ei välttämättä tule postauksia lainkaan. 

Pyrin siihen, ettei katkoksia tule, mutta jos oma elämäntilanne vaatii kaikki voimavarat ja resurssit, silloin blogi menee hetkeksi lomalle. Haluan nimittäin tarjota hyvää ja laadukasta sisältöä, ja tiedän, etten kaikissa tilanteissa pysty sellaista välttämättä tuottamaan.

Postausten sisältöjen painotus alue voi hieman muuttua


Level up! on blogi japanilaisista roolipeleistä ja pelaajien elämäntyylistä. Tästä haluan pitää edelleen kiinni. Olen kuitenkin huomannut, että on melko raskasta analysoida esimerkiksi jokaisen pelaamani pelin jokainen päähahmo. Siispä mietin konseptia hieman uusiksi. Toki aion edelleen puhua hahmoista ja omista näkemyksistäni heidän suhteensa, mutta teemoitan postauksia todennäköisesti hieman uusiksi.

Pelimusiikkia käsittelevät postaukseni ovat saaneet hyvää palautetta siitä huolimatta, etten ole millään muotoa musiikin asiantuntija. Niitä on siis luvassa lisää, mutta tarkempaa sisältöä en tässä kohtaa osaa sanoa. Uskon kuitenkin, että pelaamani pelit tarjoavat sellaisen musiikillisen annin, että pystyn aiheesta kirjoittamaan vielä useamman postauksen.

Suosittuja ovat olleet myös pelaajien elämäntyyliä ja sosiaalisia suhteita käsittelevät postaukset. Tarkoituksena on jatkaa niiden kirjoittamista. Otan näiden osalta myös mielelläni ehdotuksia ja toiveita vastaan. Eli jos haluat kuulla jostain tietystä aiheesta, kerro ihmeessä. Ideoita voi heitellä kommenttiboksiin, Twitteriin tai Pelit-lehden foorumille blogin omaan ketjuun.

Tammikuussa toivepostauksia


Sain viime vuoden loppupuolella muutaman toiveen aiheista, joita käsitellä blogissa. Otin ne tietenkin riemulla vastaan, vaikka aiheet eivät olleet siitä helpoimmasta päästä. Tammikuun postausten sisältö koostuukin siis osittain näistä toiveista mutta joukkoon mahtunee todennäköisestei vielä jotain muutakin pientä (ellei toiveita sitten ropise vielä lisää).


Toivon, että pelivuosi 2019 on huikea ja antoisa. Ihana ja onnellista aikaa sinulle!

Seuraa myös somessa!

https://www.instagram.com/levelupblogi/ https://twitter.com/Afeni84


https://www.pelit.fi/

Ei kommentteja