Synttäripostaus ja arvonnan voittaja

Neljä vuotta on pitkä aika, mutta toisaalta se tuntuu hujahtaneen hetkessä. Vastahan minä kaverille läpällä heitin, että pitäisi alkaa kirjoittaa julkista päiväkirjaa Final Fantasyiden pelaamisesta. Ja vasta äsken opettelin, miten ihmeessä sellainen älyttömyys toteutetaan oikeasti. Nykyisin handlaan homman jo joten kuten ja samalla puheenaiheiden skaalakin on laajentunut... vaikkakin edelleen höpötän kohtuullisen paljon juuri FF-sarjasta.

Kaverit tulivat kakulle ja meillä oli oikein hauskaa blogin käänteitä muistellessa. Tomo-kun toimi kakun virallisena doinkkaajana leikkaajana.
Nämä neljä vuotta ovat olleet aika mahtavia. Olen aina tykännyt puhua peleistä ja siihen tarkoitukseen blogi soveltuu erinomaisesti. En joudu kyllästyttämään kanssaihmisiä höpinälläni, koska voin avautua tänne ja täältä juttujani voivat lukea juuri he, joita ne aidosti kiinnostavat. Muut voivat rauhassa surffata toisaalle, joten kaikki voittavat. Toisaalta olen myös aina ollut parempi kirjoittamaan kuin puhumaan, joten bloggaaminen oli siinäkin mielessä nappi valinta.

Kyselin synttäriarvontaan osallistuneilta blogin kivointa postausta ja sain vastaukseksi melko tuoreen sisustuspostauksen, mutta myös (Peli)mieskuvahaasteesta ja vanhasta Final Fantasy -haasteesta tykättiin. Sinällään kaikki nämä tulivat minulle hieman yllätyksenä, sillä en uskonut niiden olevan välttämättä lukijoiden näkökulmasta niin kauhean kiinnostavia postauksia, vaikka itse pidin niiden raapustamisesta melkoisesti (noh, FF-haaste kävi kyllä pidemmän päälle työlääksi).

Yritin itsekin miettiä kivoimpia postauksia. Mukava on ollut kirjoittaa lähes kaikkea, mutta tietysti toisista jutuista sitä on enemmän fiiliksissä kuin toisista.

Vuodelta 2011 erityisesti jäi mieleen postaus, jossa hain unelmien kumppania sen perusteella, millaisista pelihahmoista juuri tuolloin pidin. Maku on ehkä hitusen neljässä vuodessa muuttunut, mutta toisaalta jotkut asiat pitävät yhä paikkansa.

Vuonna 2012 annoin vihapuheen paukkua. Postausta kirjoittaessa istuin linja-autossa työmatkalla Vaasaan ja olo oli vähintäänkin tuskainen (kuusi tuntia bussissa suuntaansa ei voi olla kuin epämukavaa). Fiilis oli siis täydellinen avautumiselle.

Alkuvuodesta 2013 pohdiskelin puolestaan pelaajaidentiteettiäni. Aihe, johon voisi kenties palata joskus uudestaankin. Vaikka olen yhä samoilla linjoilla, asioilla on myös tapana muuttua iän myötä... tai joidenkin piirteiden kärjistyä entisestään.

Loppuvuodesta 2014 olikin sitten vuoro arpoa, onko kimppa vai soolo parempaa. Postaus keräsi yllättävän paljon kommentteja, mikä oli ilahduttavaa. En olisi osannut arvata, että muutkin tarttuisivat aiheeseen.

Nuo neljä nostoa ovat vain pintaraapaisu kaikesta siitä, mistä blogissa on tullut puhuttua. Toivonkin, että onnistun myös jatkossa kaivamaan mielenkiintoisia kirjoitusaiheita silloin, kun en avaudu jostain tietystä pelistä. Mutta toki haluan kirjoittaa myös niitä pelikokemuksia, sillä minusta nyt on vain kiva tarinoida jonnekin, mitä pelissä on tullut koettua.

Ja sitten siihen osuuteen, jota ainakin muutama innokas on epäilemättä odottanut: Suuri synttäriarvonta!

Arvontaan osallistui viisi henkilöä, mikä tarkoitti, että jokaisella oli huima 20 %:n mahdollisuus voittaa. Aika jees näin osallistujien kannalta. Toteutin arvonnan tuttuun tapaan Random.org-sivuston avulla.

Tässä osallistujat listattuina:
Ja sitten siihen arvontaan. Voittaja on...


Jussi eli katekan! Onneksi olkoon!

Jussille lähtee yksityisviestiä tulemaan Pelit.fin foorumin kautta. Jos viesti ei jostain syystä löydä perille tämän illan aikana, minua voi nykäistä hihasta osoitteella: afeninblogit(a)outlook.com.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Oli mukava saada osallistujia ja vielä hauskempi oli kuulla, mistä postauksista juuri te olitte tykänneet.


2 kommenttia

  1. Kirottu random.org heitti meitsin viimeiseksi x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, mutta ehkä parempi onni ensi kerralla sitten ;D

      Poista