Suuri synttäriarvonta

Level up! -blogi täyttää 18.3.2015 huimat neljä vuotta. Alun perin blogi kulki nimellä Final Fantasy -päiväkirjat ja nykyiselleen nimi muuttui vuonna 2013, mutta joka tapauksessa neljä vuotta on peleistä kohta tullut tarinoitua.

Viime vuonna en tainnut koko synttäreitä muistaa, mutta sellaista sattuu. Tänä vuonna korjataan virhe ja synttäreiden kunniaksi arvon muutaman pelin.

Ensin kuitenkin arvonnan säännöt:

1. Arvontaan osallistuakseen tulee kommentoida tämän postauksen alle, ei siis esimerkiksi Pelit.fi-sivulle. Kommentointi onnistuu myös ilman Bloggerin tunnuksia, joten tämän ei pitäisi olla ongelma.

2. Kerro kommentissa, mikä on mielestäsi ollut blogin kivoin postaus. Perustelujakin saa halutessaan jättää.

3. Kommentin yhteyteen tulee jättää jokin yhteystieto, jonka kautta voin tavoittaa sinut, jos satut voittamaan. Eli esim. sähköposti, Twitter-tunnus, tunnuksesi Pelit.fissä jne. Päätä itse, kunhan sinut saa kiinni.

4. Arvonta suoritetaan blogin syntymäpäivänä eli keskiviikkona 18.3.2015. Näin ollen osallistumisaikaa on aina 17.3.2015, klo: 23:59 asti.

5. Ilmoitan voittajasta blogissa, mutta myös hänelle henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottooni viikon sisään (25.3.2015 mennessä), arvon uuden voittajan.

6. Palkinnot ovat Steamista lunastettavia pelejä, joten osallistujilla tulee olla Steam-tunnukset. Jos osallistujalla ei ole Steam-tunnuksia tai osallistujan koneen tehot eivät riitä pelejä pyörittämään, ei Level up! -blogi tarjoa korvaavaa palkintoa.


Ja voittajallehan lähtee kiva pelipaketti:

Thief - The Master Thief Edition
The Last Remnant
Murdered: Soul Suspect
Lara Croft and The Guardian of Light
Deus Ex - The Fall


Arvonta ei ole sidoksissa Pelit.fi-sivustoon tai sitä ylläpitäviin tahoihin. Olen hankkinut palkinnot itse eikä niitä lahjoita siis mikään kolmas osapuoli.

10 kommenttia

 1. Sanotaan että pelikuva mieshaaste. :D arvontaan osallistun sähköposti tunnarit jättämällä eli: nokiaman87@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oli kieltämättä hauska kirjoittaakin :D

   Poista
 2. Näin uutena seuraajanasi, näistä muutamista lukemistani, valitsen kivoimmaksi "Pelaaja sisustaa" julkaisun. Ehkä siksi, että se on lähinnä sydäntäni näin ammattini puolesta. Ja ainahan sitä on mukava tirkistellä kuinka imiset kotejaan sisustavat.

  T: katekan pelitistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kyllä tykkään katsella muiden sisustusjuttuja, vaikkei omassa kodissa kauheasti mitään desing-juttuja löydy.

   Poista
 3. En osannut nimetä yhtä parasta postausta, mutta käykö, jos valitsen Final Fantasy-haasteen vuodelta 2011 kokonaan? Kunnioitusta herättävä kirjoitusrupeama :D Keep up the good work!
  Ja sähköpostihan oli fluojn@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän :D Se oli melkoinen urakka, johon en välttämättä uskaltautuisi uudestaan :D

   Poista
 4. Ehdottomasti "Pelaaja sistumassa". Täysin samasta syystä kuin Jussi jo aikaisemminkin sanoi. On ihanaa nähdä muiden ihmisten sisustukset. Niistä voi nauttia, vaikka omaa kotia ei samalla tavalla haluasikaan sisustaa. Välillä saa jopa uusia ideoita omaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinäkin tykkäsit tuosta postauksesta ^^ Se on kyllä totta, että muiden sisustustyylejä on kiva vakoilla, vaikka itse sitten laittaisikin kämppänsä ihan erinäköiseksi.

   Poista
 5. Piruvie tätä bloggeria, kirjotin pitkän viestin ja sit se poisti sen kun ei ollut päivittänyt miun sisäänkirjautumistani. :(

  Kirjotetaan nyt lyhyemmin että Final Fantasy -haaste, jonka luin uudestaan ihan tässä kuukausi sitten! Squeenixin ikiaikaisena ystävänä nautin kovasti aihetta käsittelevistä postauksista!
  Tässä viä tuleville vuosille!

  @kiminthenetz twitterissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger tekee välillä noita ikäviä temppuja :(

   Kiva kuulla, että sinäkin tykkäsit kyseisestä haasteesta. Siinä oli kieltämättä melkoinen kirjoittaminen, mutta oli sen parissa hauskaakin :)

   Poista