Tympeää tallustelua

Tales of Xillian pelaamisessa oli 1,5 viikon tauko. Kertonee pelistä jotain, kun on helppoa pitää pitkiä taukoja ilman, että alkaa tuntua missään. Saatiin kuitenkin vihdoin Storesta napattua peliin ilmaiset lisäkikkareet (monta yritystä se vaatikin, kun Store on viikkotolkulla jumittanut), joten siinä oli hieman motiivia pelaamisen aloittamiseen. Päätin myös, että pyrin pelaamaan sen tämän kuun aikana loppuun. Katsotaan, onnistunko :D

Milla uudessa vaatetuksessaan. Silmälasit ovat myös must. Meganekkot <3
Vajaasta parista tunnista osa meni ihan vain uuden värisiä kuteita kaikille kokeillessa, mutta uusi väritys päätyi lopulta vain Millan ja Leian päälle, muut saivat tyytyä aiempiin kokoonpanoihin. Millalle lisäsin silmälasit ja Alvin sai tyylikkäät arskat silmilleen. Ne jotenkin sopivat sille miehelle kuin... no, nenä päähän.

Juonellisesti peli ei suunnattomasti edennyt, koska edessä oli tylsää tarpomista ensin autiomaassa, sitten Helioborgissa. Ulkona maisemat olivat vielä jotenkuten ok, mutta täytyy sanoa, että Helioborg ei kyllä silmää hivellyt. Ylipäätään pelin rakennukset ovat todella tympeitä sisältä, mutta tämä vielä erityisen tympeä. Homma koostuikin lähinnä juokse harmaalla käytävällä, kerää kamat ja taistele möllejä vastaan -yhdistelmästä. Ei siis mitään uutta pelissä sinällään. Jotenkin vain oma kyllästyminen alkoi jo näkyä. En tosiaan taida jaksaa ihan heti pelata peliä uudestaan Judella, vaikka juoniaukkoihin olisi ihan kiva saada täydennystä.

Helioborgissa pitäisi löytää Alvinin serkku sekä ilmeisesti Gaius, joka on saapunut Elympiosiin riekkumaan. Veikkaan, että pian onkin edessä jälleen yksi bossiottelu kyseistä herraa vastaan. Joudun sanomaan, etten odota sitä mitenkään riemulla. Gaiusia vastaan ei vain ole kiva taistella... eikä hänen seuransa toistaiseksi ole muutenkaan miellyttävää.

Jotenkin hassua kyllä... viihdyn pelin parissa ihan hyvin, mutten siltikään ole siitä kovin innoissani. Odotan tavallaan mielenkiinnolla, mikä on lopullinen mielipiteeni siitä.

Ei kommentteja