Melkein perillä

Taas oli pitkä tauko Tales of Xillian kanssa, mutta eilen pelattiin sitäkin! Pelitunteja kertyi päivälle yhteensä suunnilleen neljä, joten tulihan sitä jopa edistettyä oikeasti.


Edellisessä tallennuksessa jäätiin siis Helioborgiin, jossa epäilin meidän joutuvan matsaamaan Gaiusia vastaan. Olin väärässä ja taistoon jouduttiin käymään jonkin henkiolennon kanssa. Yllättäen tämä bossiottelu oli todella helppo, kun taas osa on saanut repimään hiuksia päästä. Odotin huomattavasti tiukempaa taistoa, kun ottaa huomioon, miten pitkällä peli jo on.

Sitten tulikin taas välivideota ja vähän edestakaisin juoksentelua, kunnes todettiin, että oikein tehdäkseen porukan on käytävä takomassa nyrkein järkeä Gaiusin päähän. Sitä ennen on kuitenkin mahdollisuus vielä palata Rieze Maxialle ja tehdä sivutehtäviä niin paljon kuin sielu sietää.

Alkaa siis näyttää siltä, että pelin juoni oli pääosin tässä. Tietysti vielä on edessä loppumesta taisteluineen, mutta eipä juuri muuta. Melkein veikkaan, että loppupaikka on joku eeppisen uskomaton ja sekava viritys, sellaisia, kun ne tapaavat jropeissa olla. En odota innolla, mutta tavoitteena olisi vetää se kuitenkin tämän kuukauden aikana.

Eilen itse asiassa oli jo tarkoitus suunnata loppumestaan, mutta mies suostutteli vielä palaamaan Rieze Maxiaan, jossa käytiin komuamassa sellaiset kartat, jotka olivat vielä jääneet välistä. Samalla tuli kerättyä ihan kivasti loottia ja kävinkin mustia sulkia vaativaa sivutehtävää suorittamassa. Valitettavasti en saanut sitä loppuun asti enkä taida enää jaksaa sulkia erikseen metsästellä.

Illan aikana tuli myös valloitettua Fort Gandala, mikä oli sekin jäänyt tekemättä. Tehtävä oli paljon helpompi kuin miltä se alkuun kuulosti, mutta golem-taistelut olivat kyllä vaikeampia kuin se juoneen liittyvä ottelu henkiolennon kanssa. Tosin monestihan sivujutuissa saattaa ollakin vaikeampia taistoja kuin itse pääjuonen mukana.

Fort Gandalan jälkeen kello olikin sitten melkein kymmenen illalla. Seuraavaksi olisi tarkoitus kehittää kauppoja niin pitkälle kuin suinkin mahdollista ja hankkia jokaiselle hahmolle paras mahdollinen varustus. Sitten vain kohti lopputaistoja!

Ei kommentteja