Miksei pelitytä? :(

Blogi on ollut hiljainen ja niin on ollut pelielämäkin. Eilen kahlasin kasan Pelaaja-lehtiä läpi ja yhden Pelitin. Uusin Pelaaja kuitenkin vielä odottaa lukijoitaan olohuoneen pöydällä. Ehkä vielä tällä viikolla saan tartuttua siihen.

Viimeiset kuukaudet ovat menneet enemmän cosplayn ja kirjoittamisen parissa puuhatessa kuin pelatessa. Alkuvuodesta pelasin vielä Final Fantasy XIV: A Realm Rebornia, mutta nyt se on ollut tauolla. Siinä kävi vähän niin kuin pelkäsin ja minulle tuli tunne, että koko ajan ja jatkuvasti on pelattava sitä. Pelaaminen alkoi ahdistaa, vaikkei pelissä isoja vikoja olekaan (ja ne isoimmatkin viat ovat sitä pelaavissa ihmisissä,mutta ne vasta ahdistavatkin). Haluaisin silti edelleen pelata siitä vähintäänkin juonen läpi.

Bravely Defaultia olen nyt hakannut säännöllisen epäsäännöllisesti. Alun innostus on haihtunut, kun pelitunteja on plakkarissa reilut 60 ja olen vasta pelin puolessa välissä. Jokainen uusi sivutehtävä aiheuttaa lähinnä tuskaisen huokaisun, koska se on pois pääjuonen tekemiseltä ja sisu ei anna periksi kuitenkaan jättää niitä välistä. Ei tällainen ole kivaa!

Ja ihan oikeasti haluaisin Bravely Defaultinkin tarinan nähdä kokonaan.

En oikein tiedä, mikä nyt tällä hetkellä mättää. En saa pelattua edes pelejä, joista pidän. En innostu mstään riittävästi. Sen sijaan Dark Souls II:ta olen tuijottanut tuntikaupalla vierestä. En ole siihenkään erityisen rakastunut, mutta täytyy sanoa, että peli on aikalailla läpi nähty kuitenkin. Minun pinnallani tosin sitä ei varmaan pelattaisi, rage quit tulisi aika äkkiä :D

Veikkaan, että minulla on nyt menossa jokin yleinen lamaannuskausi. Se on tympeää. Haluan innostua taas jostain pelistä oikein kunnolla. Haluan pelata tunteja into piukeana ja fanityttöillä huolella. Se ei vain riitä, että haluaa. Pitäisi löytää oikea kohdekin.

Huoooh....

2 kommenttia

  1. Tällaisia kausia löytyy minultakin. Ne ovat harmillisia, mutta älä anna niiden lannistaa. Itselläni monesti tällaisen kauden jälkeen tulee nimittäin sitten löydettyä ja pelattua rytinällä uusia mielenkiintoisia pelejä läpi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Ehkä tämä tosiaan menee ohitse. On minulla vastaavia kausia ollut muidenkin asioiden suhteen, mutta aina jossain kohtaa on helpottanut... vaikka hetkellisesti tuo aina kyllä korpeaa :D

      Poista