Askartelua sivutehtävän kimpussa

Eilen tuli puuhattua useampi tunti Bravely Defaultin parissa ja tänäänkin vähän, ennen kuin akku sitten lopahti kesken kaiken. Iso osa ajasta meni ihan grindaamiseen, mutta sain myös ensimmäisen sivujuonenpätkäni läpäistyä. En tosin ole aivan varma, oliko se kaiken sen vaivan arvoista...

Kuva: Wikipedia
Tämän hetken levelitystilanne:

Edea - LV 17
Black Mage - LV 6
Freelancer - LV 1

Tiz - LV 18
White Mage - LV 6
Thief - LV 3
Freelancer - LV 3

Agnès - LV 18
Monk - LV 6
Freelancer - LV 3

Ringabel - LV 18
Knight - LV 5
Freelancer - LV 4

Hieman on siis eilisistä leveleistä noustu, mutta ammattitasot ovat hilautuneet vain vähän ylöspäin. Toisaalta olen ihan kohtuullisen hyvin joka tapauksessa pärjännyt.

Suoritin tosiaan sivutehtävän, josta palkintona olivat Thief- ja Merchant-ammatit. Varkaan hankkimiseen kului tolkuton määrä potioneja... ei siksi, että olisin joutunut niitä litkimään vaan siksi, että mokoma yritti varastaa varastoni tyhjiksi. Onneksi ei vienyt sentään mitään arvokkaampia esineitä, sillä jatkuvassa rahapulassa se olisi jo ollut oikeasti ikävää. Kalliiksi silti tuli tuo keikka.

Jälkimmäisen ammatinkaan hankkiminen ei herkkua ollut, mutta selvisin siitä kuitenkin. Kummassakin taistelussa kutsuin ystävän, mutta jälkimmäisessä siitä ei ollut ihan kamalan paljon apua. Jäinkin pohtimaan, ovatko ystävät niin sanotusti kertakäyttöisiä tässä asiassa? Toivoisin, ettei näin olisi, sillä hyvillä tasoilla oleva ystävä olisi oiva apu useammankin kerran.

En oikein tiedä, teenkö merchantilla mitään. Näin äkkiseltään se ei vaikuttanut järkevältä ammattivalinnalta kenellekään, vaikka lisäraha ei pahitteeksi olisikaan. Kuitenkin jos hahmo käyttää iskuihinsa sitten rahaa, hyöty jää aika olemattomaksi... ainakin tässä vaiheessa peliä, kun en tosiaan ryve rahassa vaan koko ajan saa olla grindaamassa sitä lisää.

Toivon, että seuraavalla bossilla on joku mielekäs ammatti, jonka saisin sitten hahmoilla käyttöön. Hieman turhautti nimittäin tuo äskeinen "palkinto", kun taistelu oli aika tiukka ja pitkä, mutta sitten ammatti ei ollut omaan makuun. Täytyy illemmalla katsoa, mihin tilanne kääntyy. Oikeastaan haluaisin jo nyt jatkaa peliä, mutta laturin johto on niin lyhyt, että sen kanssa pelaaminen on aika hankalaa :D Ehkä siis tutkailen Glabadosin kätkön taustamateriaaleja (eli pelivideoita), jotta pääsisin sitäkin työstämään eteenpäin.

Mutta hei, onko kenelläkään tietoa tuosta ystäväjutusta? Kuulisin mieluusti, miten asia on.

Ei kommentteja