Pelitestailua: Trine 2

Latasin PS3:lle Trine 2:n ilmaisen demon noin pari viikkoa sitten. Se sai lojua laitteella hyvän tovin ja jaksoin tarttua siihen vasta toissapäivänä. Tuolloinkin lähinnä miehen kehotuksesta. Olen koomannut illat aika huolella, koska polvi on kipuillut siihen malliin, että vie kaiken huomioni. Töissä jaksaa juuri ja juuri käydä, mutta illat sitten napsii vahvoja lääkkeitä (joiden vaikutuksen alaisena ei pystyisi töitä tekemään) ja koomaa sohvalla. Ei sitten ole jaksanut panostaa edes siihen, että nappaisi peliohjaimen käteensä <_<

Kuva: Gengame.net
Mitä sanoa pelistä demon pohjalta? Ainakin se on nätti kuin karkki. Maisemia olisi mieluusti katsellut vaikka kuinka paljon. Kolme pelattavaa hahmoa olivat ihan ok, mutta erityisesti pidin varkaasta. Minun kohdallani se ei liene ihme... usein tykästyn naishahmoihin enemmän kuin miehiin.

Muuten en sitten peliin erityisemmin rakastunutkaan. Pelaaminen vaikutti ohjeiden perusteella ihan riittävän simppeliltä, mutta ei käytännössä ollut sitä (tai sitten en vain osaa). Valitettavasti valmiiksi kireät hermoni paukkuivat entisestään, kun yritin saada laatikoita sopiviin kohtiin tai heilua köyden varassa oikealla tavalla.

Sinällään peli viakutti ihan kivalta, mutta toisaalta en kuitenkaan tykännyt siitä. Väitän, että vika on enemmän minussa kuin pelissä. Pinnani on ollut viime aikoina todella kireällä ja jaksaminen tiukalla, joten tasohyppelyhaasteita tarjoava peli ei ollut ehkä paras valinta iltaa piristämään... varsinkin, kun se lähinnä aiheutti ketutuksen, joka jatkui vielä nukkumaan mennessäkin.

Pelin juoni jäi minulle täysin auki. En ole pelannut ensimmäistä osaa ja demon kokeilun aikana tarina ei juuri ehtinyt avautua. Vaikutti siltä, että siitä voisi kehkeytyä kuitenkin jotain ihan mielenkiintoista. Yllättäen myös pidin sivuttain liikkumisesta... siitä tuli jokseenkin nostalginen fiilis. Mieleen palasi muistoja monista lapsuudessa tahkotuista peleistä :)

Tältä erää kuitenkin sanon, että kyseinen peli saa jäädä PS Storeen. Voi olla, että toisessa tilanteessa olisin siitä innostunutkin, mutta nyt se ei vain iskenyt tarpeeksi. Tulipahan kuitenkin testattua x)

Ei kommentteja