Paritushaaste: Päivä 27

Päivä 27: FF-hahmot, joita paritit joskus kauan sitten

Tätä piti oikein miettiä. Periaatteessa olisin voinut vastata tähän Tifa ja Cloud Final Fantasy VII:sta, mutta käytin kyseisen parituksen jo heti haasteen ensimmäisenä päivänä, joten olisi hassua kirjoittaa siitä taas.

Palasin joka tapauksessa Final Fantasy -historiani alkupäähän, sillä seiskan kanssa samoihin aikoihin pelasin myös kasia ahkerasti (ja ysiäkin, mutta siitä on tullut kirjoitettua aika paljon). Kasista minulla oli useampikin paritus, vaikken edes pitänyt erityisen paljon kaikista hahmoista. Kirjoittelin myös paljon tarinoita, joissa päähenkilöinä toimivat itseassa parittamieni hahmojen lapset. Eli paritus oli vain keino päästä luomaan kivempia hahmoja.

Squall x Rinoa

Kuva: Final Fantasy Wikia
Tätä paritus ei pelissä voi olla huomaamatta. Hupaisaa sinänsä on, että en pitänyt Squallista ("tunnevammainen idiootti") enkä Rinoastakaan ("rasittava teiniprinsessa"), mutta silti paritin heitä. Ehkä he vain ansaitsevat toisensa?

Luin heistä muutaman ficinkin, kun Final Fantasy Finlandin sivuilla satuin sellaisiin törmäämään ja mietin kirjoittamista myös itse. Lopulta kirjoittelin heidän tyttärestään, joka menee Gardeniin oppilaaksi. Todella omaperäistä.

Itse parista en välittänyt suurempia raapustella, mutta totta kai he vanhempina olivat koko ajan taustalla. Veikkaisin myös, että jos kasista hairahtuisin kirjoittamaan, pitäisin Squallin ja Rinoan pariskuntana, koska en välittäisi parittaa heitä kenellekään muulle.


Selphie x Irvine

Kuva: Gaiaonline.com
Kuva: Final Fantasy Wikia
Tämäkin paritus on kaanonia, joten ei mitään omaperäistä ilmassa. Toisin kuin kahdesta edellisestä hahmosta, Selphiestä ja Irvenestä jopa tykkään. Irvine on vekkuli naistennaurattaja ja Selphie suloisen hyperaktiivinen, mutta hyväsydäminen tyttö.

Tosin tästäkään kaksikosta en ole kirjoittanut varsinaisia tarinoita. Sen sijaan kirjoittelin heidän pojastaan, joka (ylläripylläri) päätyi Gardeniin oppilaaksi ja myöhemmin yhteen Squallin ja Rinoan tyttären kanssa. Juu, nuorempana ficci-ideani eivät olleet siitä parhaasta päästä (enkä väitä, että ne aina olisivat nykyäänkään).


Quistis x Zell

Kuva: Photobucket.com
Kuva: Finalfantasyviiitvb.comTämä paritus onkin sitten wtf-osastoa :D Selityksiä kuitenkin on olemassa. En ollut pelannut kasia läpi, joten en tiennyt Zellin ja kirjastotytön jutusta mitään. Quistista taas en halunnut parittaa Squallille, koska hän ei sellaista idioottia ansainnut... tosin voidaan kysyä, onko Zell nyt paljon parempi vaihtoehto?

Seiferia en osannut koskaan ajatella vaihtoehtona, vaikka näin jälkikäteen voin myöntää, että kyseinen mies on erittäin potentiaalinen seuralainen Quistisille. Jutuissani kuitenkin Quistis ja Zell päätyivät yhteen lähinnä siksi, että kaikilla olisi joku. Heistäkään tosin en (onneksi) suoranaisia juttuja raapustellut vaan  he olivat vielä enemmän taustalla kuin kaksi muuta pariskuntaa.


Eli sellaisia parituksia muinaishistoriastani. En muista ainakaan aiemmin puhuneeni näistä, joten ehkäpä kerrankin tuli jotain uuttakin asiaa blogiin raapustettua._____________

30 päivän paritushaaste

Päivä 1: Ensimmäinen FF-parituksesi ikinä
Päivä 2: FF-paritus, johon vasta tutustuit
Päivä 3: FF-OTP:si
Päivä 4: Suosikki-crack-parituksesi Final Fantasyissa
Päivä 5: FF-crossover-paritus, jonka uskoisit toimivan
Päivä 6: FF-peli, josta sinulla on monia parituksia
Päivä 7: FF-paritus, johon petyit
Päivä 8: FF-paritus, josta vain sinä näytät pitävän
Päivä 9: FF-paritus, josta et pidä
Päivä 10: FF-paritus, josta tuli kaanonia, vaikket odottanut sitä
Päivä 11: FF-hahmo, jota voit parittaa useille muille hahmoille
Päivä 12: FF-hahmo, jota et halua parittaa kuin yhdelle tietylle hahmolle
Päivä 13: FF-hahmot, joita paritat, koska paritus aiheuttaa intensiivisiä tunteita fandomin harrastajien parissa (lue: vihaa tai suurta rakkautta)
Päivä 14: FF-pari, josta pidit, vaikka tiesit tarinan päättyvän huonosti
Päivä 15: FF-paritus, jonka kaanon todellakin sotkee
Päivä 16: FF-pahisparitus, josta pidät eniten
Päivä 17: FF-paritus, josta puhut ihmisten kanssa IRL
Päivä 18: Ärsyttävin FF-hahmo, joka yritti tulla parituksen väliin
Päivä 19: Paras sankari x pahis -FF-paritus
Päivä 20: Naurattavin FF-paritus
Päivä 21: Paras FF-paritus, jonka osapuolet ovat toistensa vastakohtia
Päivä 22: Surullisin saavuttamaton FF-rakkaus
Päivä 23: FF-pari, jota aloit parittaa vasta todella pitkän ajan jälkeen
Päivä 24: FF-pari, josta pidät, mutta joka jää toistuvasti toisen parin varjoon fandomissa
Päivä 25: Suosituin FF-paritus fandomissa (tuetko sitä itse?)
Päivä 26: Paras paritus vanhemmissa (ennen FFX:tä) Final Fantasyissa
Päivä 27: FF-hahmot, joita paritit joskus kauan sitten
Päivä 28: FF-pari, jota paritit paljon vähemmän aikaa kuin kuvittelit
Päivä 29: Paras "kuin kaksi marjaa" -FF-paritus
Päivä 30: FF-paritus, jota uskot kannattavasi vuosienkin päästä

Ei kommentteja