Ajatuksia FF-hahmoista osa 13: Paine

Paine (Final Fantasy X-2)

Kuva: Final Fantasy Wikia
 Tähän juttuun näyttää valikoituneen aika paljon hahmoja, joille en ole kovin syvällisiä ajatuksia uhrannut. Paine kuuluu myös samaan joukkoon.

Joka tapauksessa tykästyin Paineen ensivilkaisulta jo ihan pukeutumistyylin perusteella. Se iski minuun paremmin kuin Yunan tai Rikkun vaatteet. Paine myös tasapainottaa kolmikkoa luonteensa puolesta, ei siis pelkästään pukeutumistyylillään.

Painesta tulee tunne, että hänet on luotu Lulun korvikkeeksi. Vaikka Lulu X-2:ssa nähdäänkin, ei hän äidin rooliltaan ehdi enää seikkailemaan ympäriinsä. Toisekseen en voisi edes kuvitella Lulua toikkaroimassa samalla tavoin kuin Yunan ja Rikkun. Osittain tästä syystä tuleekin mieleen, miten ihmeessä Paine noita kahta jaksaa.

Juroudessaan Paine on hyvä tyyppi. Itse tykkäilen parittaa häntä Rikkulle, mutta kovin suurta ficcituotantoa en noista kahdesta kuitenkaan ole saanut aikaan. Ylipäätään olen kirjoittanut kympistä ja kymppikakkosesta todella vähän (mutta ainoastaan femmeä :D).

Pitäisi ehkä pelata peli uudestaan, että osaisi sanoa Painesta enemmänkin. Kenties sitten voi tulla jotain juttua, kun kympin ja jatko-osan HD-versiot tähän talouteen kotiutuvat. Mies on pelaamassa edellisen (minä luonnollisesti tapitan vieressä), mutta X-2 saattaa jäädä minulle. Kaipa se HD-versio on läpi kahlattava, vaikkei kyseessä olekaan suosikki-Finalini. Mutta on se nyt ainakin parempi kuin XIII-2.

Jeps, pahoittelen tynkää postausta, mutta en nyt valitettavasti keksi tästä hahmosta syvällisempää sanottavaa.

Btw, jos jollakulla on postaustoiveita, niitä saa esittää. Pelailen nyt uudemman kerran Final Fantasy XII: International Zodiac Job Systemiä (Strong modella tällä kertaa) ja vähän epäilen, ettei ketään kiinnosta kuulla siitä enää enempää. Mutta jos on jotain, mikä kiinnostaisi, voin ehkä aiheeseen tarttuakin :)


__________________

Sarjassa tulossa


- Snow (FFXIII, FFXIII-2)
- Beatrix (FFIX)
- Auron (FFX)
- Rydia (FFIV)
- Faris (FFV)
- Edward (FFIV)
- Edge (FFIV)

Ei kommentteja