Auta Type-0 länsimaihin

Niin, juuri sinä, joka tätä blogia lueskelet. Haluatko nähdä Final Fantasy Type-0:n myös täällä? Haluatko tehdä jotain asian hyväksi?

Sitähän minäkin!

Square Enix ei ilmeisesti ole välttämättä kyseistä peliä julkaisemassa länsimaissa ollenkaan, ellei kannatusta löydy jo etukäteen. Kyllä, minustakin tämä on typerää. FF-pelejä kuitenkin ostellaan paljon jo nimen perusteella. Yhtiöstä ei vain tällä hetkellä voi sanoa, ettei se olisi pesueen terävin chocobo... siltä tuntuu olevan koko chocobot hukassa.

Onneksi fanit ovat tehneet aloitteen, joka toivottavasti kantaa hedelmää. Käypä siis tutustumassa Operaatio Suzakuun ja lue samalla asiasta tarkemmin.

Faneilta odotetaan nyt merkkiä, joten annetaan se merkki, eikös joo? Nimensä Type-0:n lokalisaatiota tukevaan adressiin voi käydä lykkäämässä täällä. Pieni juttu yhdelle fanille, mutta toivomme, että seuraukset ovat suuria kaikkien fanien kannalta.

Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että Avaaz tykkää postitella mailiin tietoa muistakin adresseista. Itse huomasin tämän, kun reilu vuosi sitten tyrkkäsin nimeni erääseen toiseen listaan. Halutessaan nuo viestit voi kuitenkin ohjata suoraan spämmiksi, joten ihan älyttömästä ongelmasta ei ole kyse. Eihän? ;)

Ja hei, levittäkää sanaa kanssaihmisille, jotta saadaan niitä nimiä mahdollisimman paljon kasaan. Itse ainakin haluaisin nähdä tämän pelin vielä hyppysissäni tai edes digitaalisessa formaatissa PSP:lläni. Enkä usko, että olen ainoa.

"Sometimes, you can't think everything out. You have to listen to your heart."
- Zidane [Final Fantasy IX]

2 kommenttia

 1. pitihän sitä käydä signeeraamassa, ties vaikka itekki omistais psp:n joskus tulevaisuudessa ja ennenkaikkea siksi että tuo on niin hölmöä ettei joitakin pelejä julkaista kuin tietyllä alueella :P *tahtoo myös megaman anniversary collectionin eurooppaan*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hienoa, että tämän myötä saatiin ainakin yksi nimi lisää adressiin :)

   Ja kyllä, ihan älytöntä tuo on, että vain yhdellä alueella jokin peli julkaistaan. Luulisi pelifirmojen jo oppineen, että tuolla tavoin syntyy sitten fanikäännöksiä ja pelit leviävät piraatteina, kun fanit eivät voi aitoa kappaletta hankkia itselleen.

   Toivotaan, että se Megaman saataisiin myös Eurooppaan eikä jäisi vain muiden herkuksi.

   Poista