Ajatuksia hahmoista osa 7: Laguna

Ohhoh, siitä onkin hyvä tovi, kun viimeksi tähän sarjaan kirjoittelin. Pahoitteluni. Työviikot ovat vähän pistäneet väsyttämään ja niiden lisäksi on ollut paljon muuta ohjelmaa. Syksy näyttää kaiken kaikkiaan erittäin kiireiseltä, mutta pitänee yrittää aina toisinaan aktivoitua myös blogin päivittämisen kanssa.

Laguna Loire (Final Fantasy VIII)

En muista, että olisin Lagunaan kiinnittänyt koskaan kovin suurta huomiota. Hän oli outo tyyppi Squallin unissa, kunnes tajusin hänen ja Squallin yhteyden. Sitä ennen en oikeastaan saanut hänestä kummoista otetta.

Mitä hänestä nyt sitten pitäisi sanoa? Hän on ihan hyvännäköinen, erityisesti pidän hänen pitkistä hiuksistaan (yllätys). Luonteensa puolesta hän ei koskaan kiinnostanut minua ihmeemmin, mutta pidin kuitenkin jalkakrappeja hauskana yksityiskohtana. Koheltajaksi Laguna olikin yllättävän ujo, ainakin Julian seurassa.

Henkilöhahmona hän kuitenkin jäi minulle etäiseksi. En muista, mitä kaikkea hänestä lopulta kasissa kerrottiin... luultavasti aika paljon enemmänkin kuin hänen roolistaan Squallin isänä. Ja itse asiassa sitä asiaa ei taidettu edes sanoa suoraan. Vaikka kasista tietyssä vaiheessa tykkäsin aika paljonkin, en koskaan fanittanut Lagunaa. Toisekseen siihen aikaan ei päässyt yhtä helposti internetin ihmemaahan imemään tietoa kaikesta turhastakin, joten siksikin tämän hahmon osalta sivistyksessäni on jonkinlainen aukko.

Dissidian Lagunasta taas osaan sanoa vieläkin vähemmän, kun en Duodecimia tosiaan ole pelannut ollenkaan. Ilmeisesti (kuvien perusteella) jalkakrampit on ainakin muistettu ottaa mukaan, mutta onko Laguna IC... en tiedä. Voisin veikata, että hänen luonnettaan on kärjistetty samalla tavalla kuin muidenkin hahmojen tuntuu olevan.

Hyvännäköinenhän mies on edelleen. Siitä ei päästä mihinkään, mutta se ei nyt oikein riitä, että saisin tähän tekstiin jotain tarttumapintaa. Pahoittelen tietojeni vähäisyyttä ja hahmoon perehtymättömyyttäni. Nyt en valitettavasti osaa laukoa kovinkaan syvällisiä pohdintoja hahmon olemuksesta.
___________________


Sarjassa tulossa

- Terra (FFVI)
- Caius (FFXIII-2)
- Lani (FFIX)
- Leblanc (FFX-2)
- Serah (FFXIII, FFXIII-2)
- Paine (FFX-2)
- Snow (FFXIII, FFXIII-2)
- Beatrix (FFIX)
- Auron (FFX)
- Rydia (FFIV)
- Faris (FFV)
- Edward (FFIV)
- Edge (FFIV)

5 kommenttia

 1. Voi nyyh kun sen pitää olla pelihahmo. ;D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä Laguna oli ihan ok Dissidiassa, eikä yhtään niin kärjistetty kuin pari muuta hahmoa. Jotkut hahmot ovat Dissidiassa ihan entisensä, toisten kanssa on menty metsään ja joillakin on jopa enemmän luonnetta kuin alkuperäisessä pelissä (Warrior of Light, Firion, Cloud of Darkness jne.). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookkei. Itsellä ei tosiaan ole käsitystä, kun niin vähän on noita tullut pelattua.

   Poista
 3. Pitää tähän Laguna-postaukseen mainita, että kannattaa ehdottomasti tutustua lähemmin nyt kun taas FFVIII:a pelaat. Timber Maniacs lehtien juttuja avataan Selphien blogissa Gardenin luokkahuoneessa ja esimerkiksi Shumi-kylän patsas side questi valottaa todella paljon Lagunan persoonasta. Itselleni mies saattaa olla jopa koko FF-sarjan lempparihahmo :)

  VastaaPoista