Melkein maailmanennätys

Särkänniemessä yritettiin 19.8.2012 maailmanennätystä. Aiheena oli eniten pelihahmoiksi pukeutuneita henkilöitä samassa paikassa. Aikaisempi ennätys on Yhdysvalloista ja silloin luvuksi saatiin 425 henkilöä.

Cossaajana tuollaista tilaisuutta ei tietysti voinut jättää välistä vaan sinne oli pakko itsensä tunkea mukaan. Uutta pukua en ehtinyt tehdä, joten arvoin vanhojen väliltä. Teoreettisesti mahdollisia olisivat olleet Vanille (FFXIII), Ruby (FFIX) tai Yuffie (FFVII: DoC), joista päädyin jälkimmäiseen, koska siinä oli vähiten korjattavaa... ja itse asiassa kengät, jotka siihen oli tarkoitus tehdä, jäivät edelleen vaiheeseen. Eli ehkä jossain conissa ne nähdään, mutta vielä en saanut niitä kursittua kokoon. Yritystä kyllä oli, mutta perjantai-lauantaiyönä päätin yksinkertaisesti luovuttaa, kun nuppineuloja alkoi olla enemmän pystyssä sormissa kuin kankaassa.

Eli tutulla puvulla mentiin.
Yuffie oli siinä mielessä hyvä valinta, että paikalla oli jo yksi Ruby ja ainakin yksi Vanille. Yuffiesta en bongannut ainuttakaan versiota.

FF-hahmoja yleisesti ottaen tuli aika vähän vastaan, mutta näin kuitenkin edellä mainittujen lisäksi valkoisen maagin, Rikkun (FFX, mainittakoon erikseen, että cossaaja oli poika ^^), Cloudin (FFVII: CC) ja Snow'n (FFXIII). Jos paikalla oli joitain muita, ne valitettavasti menivät minulta ohi. Kuvia tuli myös otettua harvinaisen vähän, koska ennätysalueella oli tungosta ja koska porukka aikalailla hajaantui yrityksen jälkeen. Erityisesti poika-Rikkusta olisin voinut kuvan halutakin, koska minulla ei ole ainuttakaan cossikuvaa Rikkusta. Itse asiassa pitäisi varmaan tehdä itselle lista kuvattavista hahmoista ja yrittää niitä sitten bongailla eri tapahtumista.

Ruby - Final Fantasy IX


Rubyn ehdin sentään kuvata, mutta rajaus on näköjään hieman huono. Sen siitä saa, kun räpsii kuvia kiireessä (ei sillä, että olisin muutenkaan erityisen hyvä kuvaaja). Olen joka tapauksessa iloinen, että sain tästä puvusta kuvan, sillä tähän mennessä olen nähnyt vain oman versioni.

Minusta puku on erittäin onnistunut ja antoi inspiraatiota parannella omaa pukuani. Erityisen onnistunutta tässä on kampaus, mutta ylipäätään kokonaisuus on hyvä. Myös poseeraus on erittäin rubymainen... osaisinpa itsekin.

Totisesti tästä tuli hinku laittaa Ruby uudestaan päälle jonnekin (korjausten jälkeen), en vain tiedä oikein, minne sitten voisin (ehdotuksia?). Mainittakoon myös se, että koska ysi on lempipelejäni, minua ilahduttaa aina paljon, kun näen pukuja siitä. Erityisen kiva on nähdä myös sivuosassa olevia hahmoja, sillä heihin ei välttämättä kiinnitetä niin paljon huomiota, vaikka hekin ansaitsevat tulla muistetuksi.

Knife - FFVII: Before Crisis
Mukana ollut kaveri cossasi Final Fantasy VII: Before Crisisista Knifea. Pukua työstettiin vielä edellisenä iltana, mutta hyvää työtä siinä on kyllä tehty. Meillä oli oikein hauska ja mielenkiintoinen ilta, kun kaveri korjaili pukuaan ja minä leikkelin peruukkia (jolla on ehkä vielä jonkinlainen rooli cossausjutuissa). Tarkoitus oli alun perin tehdä Gun, mutta kaveri päätyi Knifeen, koska peruukista ei tullut ihan niin hyvä kuin toivottiin.

Kuvagalleriani lisääntyi siis yhden turkin verran myös. Ehkäpä turkeista tulee jossain vaiheessa lisääkin kuvia. Olisi nimittäin itsekin kiva taas tehdä uniformu... edellisen lahjoitin pois, kun se jäi liian isoksi, enkä jaksanut alkaa pienentää sitä.

Nappasimme vielä kaverikuvan, johon mukaan hyppäsi Serah'aa (FFXIII) cossannut Cresta. Tällä edustuksella siis osallistuimme maailmanennätysyritykseen. Paikalla oli lopulta 396 pelihahmoksi pukeutunutta henkilöä, joten ennätystä ei tällä kertaa rikottu. Särkänniemi kuitenkin lupasi järjestää tapahtuman uudestaan ensi vuonna. Täytyy toki osallistua silloinkin... ja ehkä jo sitten saisi uuden puvun. Pitää vain keksiä, mikä pelihahmo se sitten olisi. Minun tapauksessani lienee aika todennäköistä, että kallistun johonkin Final Fantasy -hahmoon.

Ei kommentteja