Hahmohaaste: Päivä 1

Emmi heitti jälleen kerran minua haasteella, joten eihän se auta kuin ryhtyä toimeen. Koska haasteessa on päällekkäisyyksiä edellisen kanssa, joudun muokkaamaan sitä hieman. Joka tapauksessa tämä haaste käsittelee nyt lähinnä hahmoja. Se on ilmeisesti alun perin tarkoitettu yleisesti pelihahmoista tehtäväksi, mutta luonnollisesti blogin teeman vuoksi teen sen nyt vain ja ainoastaan FF-hahmoista.


Tässä siis suomeksi käännetty ja muokattu lista:

1: Hahmo, josta pidän vähiten
2: Ensimmäinen hahmo, johon rakastuin
3: Hahmo, jota en koskaan uskonut rakastavani niin paljon kuin nyt rakastan
4: Hahmo, jota rakastin ennen, mutten rakasta enää
5: Hahmo, joka olisi ystäväni
6: Hahmo, jota deittailisin koska tahansa
7: Suosikkiääneni
8: OTP
9: Paritus, josta en pidä
10: Suosikkiuniformuni/-vaatetus
11: Karmivin hahmo
12: Suosikkieläinhahmoni
13: Hahmo, jota vihaan, mutta kaikki muut rakastavat
14: Hahmo, jota rakastan, mutta suurin osa vihaa
15: Hahmo, jonka olisi pitänyt kuolla
16: Hahmo, jonka olisi pitänyt selvitä
17: Muodostaisin tiimin ________ kanssa
18: Suosikkisankarini
19: Suosikkipahikseni
20: Paras hahmosuunnittelu


Päivä 1: Hahmo, josta pidän vähiten

Näitä hahmoja on itse asiassa aika paljon. Minulla on kai tapana inhota jo melkein tiettyä hahmotyyppiä sinänsä. Ajattelin kuitenkin tänään ottaa aiheeksi sellaisen hahmon, josta en ole kovin paljon ehtinyt puhua. Siispä en edes ryhdy kirjoittamaan Cloudista, Squallista, Tiduksesta tai vaikkapa Lucreciasta.

Sen sijaan sanon, että inhokkilistani kärkipäässä keikkuu sellainenkin hahmo kuin Rinoa Heartilly. Tuo 17-vuotias teiniprinsessa kipusi ärsytyslistalleni hyvin pian pelin aloittamisen jälkeen, mutta itse asiassa vasta tänä vuonna tajusin, miten ärsyttävä hän todella onkaan. Aloitin itse PSP:llä kasin pelaamisen uudestaan, ja Rinoa todisti yllättäen olevansa vielä raivostuttavampi kuin muistinkaan.

Mikä tässä neidissä sitten tökkii? Ulkoisesti hän näyttää ihan kivalta tapaukselta, tykkään itse asiassa hänen ulkonäöstään hyvinkin paljon. Nätti tyttö ja kivat vaatteet myös, voisin jopa niiden puolesta harkita cossin tekemistä uudestaan. Hyvät puolet vaan taitavatkin jäädä Rinoan osalta tuohon. Hänen luonteensa nimittäin mättää pahasti.

Rinoa on lapsellinen ja itsekeskeinen. Hän tuijottaa vain omaan napaansa ja pitää itseään muita parempana, vaikka yrittää ajoittain esittää kivaa ja herttaista. Hän osoittaa omahyväisyyttään muun muassa vaatimalla muita kutsumaan häntä prinsessaksi. Toisekseen hän on aivan varma, että voi noin vain saada Squallin pitämään itsestään. Noh, tietysti hän siinä myös onnistuu, mutta silti hänen asenteensa onnistuu tökkimään minua.

Voi olla, että Rinoan on tarkoitus olla perinteinen teinityttö, mikä selittää paljon hänen käytöksestään. Ehkä hänen pitäisi myös olla hahmo, johon nuoret naiset voivat samastua, mutta minun kohdallani tuo ei ainakaan toiminut. Olin jotakuinkin Rinoan ikäinen, kun pelasin peliä ensimmäistä kertaa, mutta pidin silti enemmän Quistisista ja Selphiestä (jotka tosin ovat samaa ikäluokkaa, mutta hyvin erilaisia Rinoaan verrattuna). Nyt vanhempana häntä on yhä vaikeampi sietää.

3 kommenttia

 1. Vaadin sua liittämään blogiin myös mun arvaukset!

  -Gengen

  VastaaPoista
 2. Mulla ei valitettavasti ole niitä, kun käytin silloin webmessengeriä, kun heittelit niitä x) Ei jääny lokeihin.

  VastaaPoista
 3. Onneksi mulla on ne. :D

  -G

  VastaaPoista