Kollaboraatio

In English

Haluaisitko minun kirjoittavan yhtiösi pelistä tai pelilaitteesta? Se voi hyvinkin olla mahdollista! Otan vastaan yhteistyötarjouksia, jotka sopivat blogini sisältöön ja joiden uskon kiinnostavan lukijoitani.

Miksi kannattaa valita juuri Level up! -blogi yhteistyökumppaniksi?


Peliarvosteluja on tarjolla pelilehdissä ja monilla eri nettisivuilla. Sellaisen saat helposti varmasti jostain muualtakin. Level up! ei suoranaisesti arvostele pelejä, vaikka teksteissä voi olla myös arvosteluista tuttuja piirteitä.

  • Level up! -blogissa painotan kokemuksiani ja elämyksiäni pelaajana ja yritän sukeltaa hahmojen pääkopan sisään. Etsin peleistä pikselien väleissä olevia huomaamisen arvoisia seikkoja enkä tuijota pelkkää ulkokuorta. Olen kiinnostunut hahmoista ja tarinoista pelattavuuden ohella. 
  • Level up! tarjoaakin mahdollisuuden avartaa pelin maailmaa lukijakunnalle uudenlaisesta näkökulmasta. Miksi tyytyä (pelkkään) arvosteluun, kun voi saada hahmoanalyysin tai pohdintoja pelin tarinan merkityksestä?
  •  Level up! tekee myös yhteistyötä Pelit-lehden kanssa. Käytännössä se tarkoittaa, että jokainen blogissa julkaistu postaus saa näkyvyyttä Pelitin nettisivujen blogit-osiossa.

 

Kuulostiko hyvältä?


Mikäli yhteistyö kuulostaa kiinnostavalta, ota toki yhteyttä. Neuvotellaan diilistä, johon molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Sähköposti:
afeninblogit(a)outlook.com

Jos taas tarvitset bloggaajaa / kirjoittajaa muussakin mielessä kuin peleistä tarinoimisessa, viestillä saa aina nakata. Minulla on pitkäaikaista kirjoituskokemusta ja tartun mielelläni uusiin haasteisiin.

Ei kommentteja