Final Fantasy -musiikkimeme: Päivä 3

Erinäisistä syistä en tänään jaksa kirjoittaa mitään uutta tai fiksua, joten on suorastaan loistavaa, että minulla on valmiina näitä memejuttuja täällä postattavaksi. Taas siis yksi viiden kappaleen kuuntelutuokio edessä.

11. Saavut toiseen kaupunkiin. Valitse musiikki tälle paikalle.


Lindblum (Final Fantasy IX)

Yleisesti ottaen en ole suurkaupunkien ystävä, mutta kun puhutaan Lindblumista sydämeni sykähtää joka kerta. Jokin siinä kaupungissa kiehtoo minua aivan erityisesti, jopa niin paljon, että voisin kuvitella asuvani siellä.

Nyt se ei kuitenkaan ole kotikyläni vaan paikka, johon saavun harhailtuani hyvän tovin maailmankartalla ja räpiköityäni läpi lukuisia satunnaistaisteluja.

12. Valitse rakkauslaulu.


Kimi ga irukara (Final Fantasy XIII - Sayuri Sugawara)

Uudessa kaupungissa on paljon väkeä, mutta kaukaisuudessa vilahtaa joku, johon katseeni kiinnittyy välittömästi. En tiedä, kuka hän on, mutta aion kyllä ottaa selvää asiasta.

Minusta Kimi ga irukara on erittäin kaunis kappale ja siitä, onko se rakkauslaulu, voi ehkä olla montaa mieltä (ainakin joku joskus näin minulle sanoi). Itselleni se on selkeä rakkauslaulu. Olisin voinut valita jonkun toisenkin, monelle ehkä tutumman kappaleen, mutta tämä kuitenkin tuntui nyt oikealle valinnalle. Ja tosiaan, jos joku ei tätä tunnista kolmentoista pelaamisesta huolimatta, Jenkeissä ja Euroopassa tämä kappale korvattiin Leona Lewisin My Hands -kipaleella.

13. Uusi hahmo liittyy joukkoihisi! Valitse teemakappale  hänelle.


Palom & Porom (Final Fantasy IV)

Olen juuri aikeissa seurata näkemääni henkilöä, kun nurkan takaa ryntäävät kaksoset, jotka törmäävät minuun. Lennän kumoon ja kadotan etsimäni henkilön. Toinen kaksosista nauraa kömpelyydelleni, mutta toinen pyytää anteeksi omastaan ja veljensä puolesta sekä huitaisee samalla veljeään takaraivoon. Lisäksi hän tarjoutuu etsimään kanssani kadottamaani henkilöä.

Ehkä oli hieman huijausta ottaa kaksi hahmoa samalla mukaan, mutta toisaalta ei sitä missään kohtaa kiellettykään. Sitä paitsi Palomin ja Poromin teema on ihanan värikäs.

14. Pahis ilmestyy ensimmäistä kertaa. Soita tilanteeseen sopivaa musiikkia.


Immoral Melody (Final Fantasy IX)

Pitkän etsintätuokion jälkeen löydämme kolmestaan henkilön, jonka aiemmin näin. Hän keskustelee salaperäisen miehen kanssa... vai hetkinen... onko tuo nainen? Ei, kyllä kyseessä on mies. Jotain omittuista näyttää olevan tekeillä, sillä etsimäni tyttö pälyilee ympärilleen kuin pakokeinoa etsien. Mies tarttuu hänen ranteeseensa ja yrittää selkeästi kaapata hänet mukaansa. Vilkaisen uusia tovereitani ja nyökkään heille. Yhdessä säntäämme salaperäisen miehen kimppuun.

Kuja on yksi suosikeistani FF-pahiksista, joten en voinut vastustaa hänen teemansa valitsemista.

15. Suru ja murhe! Mikä kappale kuvastelee angstiasi?


Intention Of The Earth (Final Fantasy V)

Mutta pahus! Outo energia paiskaa meidät kaikki seinää vasten. Kiukku ja ärtymys valtaavat mieleni, kunnes silmissäni mustenee. Ei voi olla totta, ei tässä näin pitänyt käydä...

Ei ehkä angstisin kappale ikinä, mutta pitihän sitä vitosestakin jotain ottaa mukaan ;)

Musiikkimeme jatkuu jälleen, kun ehdin postailla. Mukana tulee myös tätä höpöhöpöä, sillä eihän voi olla soundtrackia ilman peliä eikä peliä ilman tarinaa. Eihän?

Ei kommentteja