Final Fantasy -musiikkimeme: Päivä 1

Emmi heitti  minua jälleen haasteella, johon sitten päätin tarttua. Tällä kertaa tehtävänä on rakentaa FF-kappaleista oma soundtrack ohjeiden mukaan. Ohjeet olen jälleen kääntänyt suomeksi vapaalla tyylillä. Lisäksi päätin pilkkoa haasteen hieman pienempiin pätkiin, jottei lukijoille (kuuntelijoille?) tule välitöntä ähkyä tämän kanssa.

Haasteessa on siis luvassa paljon musiikkia ja ehkä jotain höpöhöpöä kirjotettuna kappaleiden väliin. Koska tässä on tosiaan tarkoituksena kasata oma pelisoundtrack, tein pelille myös "logon".1. Aloita suosikkiversiollasi Preludesta.


Prelude (Final Fantasy IV)

Oikeastaan ajattelin tähän ensin FFXII:n Preludea, mutta koska seuraava kappale on kyseisestä pelistä, päätin lopulta ottaa tähän jonkun muun. Nelosen Prelude on oikein kiva, joten se sitten päätyi tähän. Voitte kuvitella pelin alkutekstit pyörimässä.


2. Valitse aloitusmusiikki.


 Main Theme (Final Fantasy XII)

Alkutekstien jälkeen pyöriikin sitten jo avausvideo, joka alkaa rauhallisesti, mutta antaakin jo hetken päästä viitteitä jostain mahtipontisemmasta. Suuri seikkailu on alkamassa, jotain erityistä tapahtuu eikä maailma ole sen jälkeen entisensä.

3. Sinä, tietenkin, olet tarinan päähenkilö. Valitse teemakappaleesi.


Little Villain (Final Fantasy XII)

En halunnut ottaa tähän minkään tietyn hahmon teemakappaletta, koska muuten mielikuva olisi liittynyt suoraan hahmoon. Tämä kappale on vekkuli, joten päädyin sitten tämän nappaamaan omaksi teemakseni. Ehkä se kertoo jotain pelin päähahmosta? Tai sitten ei... sen voi jokainen itse päätellä.

4. Kotikaupunkisi tarvitsee teemakappaleen myös.


The Black Mage Village (Final Fantasy IX)

Asustelen iloisessa pikkukylässä keskellä metsää. Suurin osa asukkaista harjoittaa mustaa magiaa, kenties myös minä itse. Kylä on erittäin yhteisöllinen ja samalla itsenäinen.

Tykkään tästä kappaleesta, joten se päätyi mukaan, vaikka harkitsin myös paria muuta, kuten Vivin teemaa ja Eryut Villagen musiikkia.

5. Voi ei! Jotain kamalaa tapahtui!


The Mission (Final Fantasy VIII)

Valitettavasti kylän rauha järkkyy ja jotain mystistä on tekeillä. Asukkaat ovat tukalassa tilanteessa eivätkä hetkeen tiedä, miten toimia. Onneksi ratkaisu kuitenkin löytyy.

En oikeastaan tiedä tarkasti, miksi valitsin juuri tämän kappaleen. Se vain tuntui oikealta.

4 kommenttia

 1. Kiitos siun, olen kuunnellut IV:n Preludea melko lailla non-stoppina sunnuntai-illasta asti. Olen AIVAN rakastunut. Pitäisi siis kai kiittää siuta.

  Olen muutenkin pyörinyt blogissasi jo pitkään, lukenut joitain postauksia useampaan otteeseen ja monta kertaa pohtinut, joko heittäisin sitä kommenttia. Olen vain tosi, siis *tosi* laiska kommentoimaan yhtään mitään. Nyt sain kuitenkin otettua itseäni niskasta.

  Niin ja sivumennen sanoen, XII on miun suosikkini Final Fantasyista. Yksi syy sille, miksi viihdyn blogissasi, onkin juuri se, ettei kyseistä peliä ainakaan haukuta täällä pystyyn. Valitettavan harvat tuntuvat todella pitävän siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että innostuit kappaleesta ^^ Ja kiva kuulla sekin, että olet viihtynyt blogin parissa. Kommentteja on aina mukava saada ja tieto siitä, että joku lukee, on myös jees.

   XII taitaa melkoisesti jakaa mielipiteitä. Tiedän myös paljon porukkaa, jotka ovat todenneet sen huonoimmaksi Finaliksi ikinä, mutta muhun se kyllä kolahti (ihan kuin se ei olisi jo selvää :D). Hieno homma, että on muitakin samoin ajattelevia :)

   Poista
 2. LISÄÄÄÄÄÄÄ, LISÄÄÄÄÄÄÄ!!

  Miusta olis kiva, että kirjottaisit miten/miksi aloit kirjottaa ficcejä (FF), miten koet kasvanees niiden parissa ja kertosit mitkä siun mielestä olis siun omat lempparit (tms. aiheeseen liittyvää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ehtiä piakkoin postata lisää memeä x)

   Ja joo, voisin kyllä jossain sopivassa välissä kirjoitella tollasen jutun ficcaamisesta. Viimeistään sitten, kun The Last Story on kaluttu loppuun. Kiitos vinkistä, Anihani ^^

   Poista