Fanityttö conittaa jälleen

Joo, porukka on varmaan lukenut jo kyllästymiseen asti kaikista lieveilmiöistä, mutta jatkan silti sinnikkäästi. Lupaan kuitenkin, että seuraavassa merkinnässä käsitellään jotain peliäkin ihan oikeasti. Tracon nyt vain sattui olemaan sellainen juttu, jota en voinut sivuuttaa. Näin ollen täytyy kertoilla tämänkertaisista bongauksista.

Näin enemmän FF-hahmoja kuin ehdin kuvata. Erityisesti harmittaa, että onnistuin kyllä bongaamaan kaksikin Vincentiä, mutta kummastakaan en kuvaa saanut. Moni muukin pääsi livahtamaan ohitse, kun oli itsellä kiirus johonkin tai jotain oleellista tekemistä. No, aina ei voi voittaa. Lisää bongailua harrastetaan sitten tammikuussa Desucon Frostbitessa.

Tässä nyt kuitenkin muutama kuva Traconista.

Llyud - FFXII: Revenant Wings
Oi, ihanaa, että joku cossaa Revenant Wingsistä! En ole aiemmin nähnyt kyseisestä pelistä cossia ja olin innoissani. Llyud on yksi suosikkihahmoistani (Balthier toki menee edelle ;D) ja oli mahtavaa nähdä joku häneksi pukeutuneena. Olen innoissani vieläkin.

Kyllä vain, tuota katselee ilolla. Tosiaan mahtavaa, että välillä joku cossaa sellaistakin hahmoa, jota ei ihan heti kävele vastaan. Toki siis kaikki cloudit yms. ovat hienoja nekin, mutta niitä kuitenkin vilisee joka conissa. Tämä puku pisti silmään ja ilahdutti sisäistä fanityttöäni kovin, kovin, kovin paljon ^^




Freya Crescent - FFIX

Toinen bongaus, joka sai minut hyppimään miltei tasajalkaa. Freyaakaan en ole onnistunut coneissa näkemään aikaisemmin. Voi tietysti olla, että olen vain missannut kyseisen hahmon, mutta silti... Pakkohan tästä oli kuva napsaista, koska olin taas todella ilahtunut ja innoissani. Puku oli myös minusta varsin onnistunut kokonaisuus, vaikken tietysti mikään asiantuntija ole. Freyan kasvotkin cossaaja oli saanut tehtyä, itse en edes osaisi. Kokonaisuus ja olemus toimivat hyvin yksiin. Aivan älyttömän hyvää työtä siis. Fanityttö kiittää.



Sephiroth - FFVII ja Quistis Trepe - FFVIII. Kuva otti: Nami
Tällaisenkin pariskunnan onnistuimme bongaamaan Tamperetalon käytävältä. Täytyy myöntää, että erään mökkireissun keskustelujen, fan artin ja ficin myötä juuri näiden kahden näkeminen yhdessä sai sisäinen fanityttöni jälleen kerran hihkumaan. Pidin kuitenkin mölyt mahassani, mutta... No, nuo kaksi sopivat tietyllä tavalla yksiin.

Toisekseen täytyy mainita, että tähän mennessä olen nähnyt vain ystäväni Crow'n cossaavan Quistisia, joten oli mukava yllätys nähdä sama hahmo myös jonkun toisen cossattavana.

Snow Villiers - FFXIII. Kuvan otti: Nami
Juu, en fanita Snow'ta, mutta puku oli joka tapauksessa varsin hieno enkä ollut tätäkään hahmoa bongannut aiemmin. Snow'ta nyt on aivan varmasti cossattu jo muuallakin, mutta olenpahan vain ollut sokea tai missannut juuri ne conit, jossa joku on hänenä pyörinyt.

Eräs ystävistäni pyöri lauantaina Serah'na. Näistä kahdesta olisi tietysti ollut mukavaa saada yhteiskuva, mutta eipä tullut tilaisuutta, enkä valitettavasti tollona tajunnut ystävästänikään kuvaa ottaa. No, seuraavalla kerralla sitten...


Bartz Klauser - FF Dissidia. Kuvan otti: Nami
Tästä cossista olen peräti nähnyt kuvan aiemmin, mutta livenä näin ensimmäistä kertaa nyt. Hyvin toteutettu ja katseen kestävä kokonaisuus, ainakin minusta. Bartz ei lukeudu suosikkihahmoihini hänkään, mutta kuva oli silti ihan kiva saada kokoelmiin.

Tämän enempää valitettavasti ei tullut muiden pukuja (Final Fantasy -aiheisia) valitettavasti tullut napattua kameralla. Harmittaa edelleen ne pari karkuun päässyttä Vincentiä. Liekö kavahtivat, kun conissa kuitenkin pyöri useampi Yuffie? Lauantain alkupuolella näin molemmat tosiaan, mutta illalla en ollenkaan eikä sunnuntainakaan näkynyt. Sääli sinänsä. Seiskan hahmoja tuli myös bongailtua aika paljon, mutta tällä kertaa en räpsinyt kuvia, kun ei ihan jokaisen ihmisen perään tosiaan jaksanut tai pystynyt aina juoksemaan.

Mutta jatketaan silti vielä kuvaspämmiä, vaikka ketään ei varmaan kiinnosta. Tällä kertaa oli siitä harvinainen con, että itse vedin samalla puvulla läpi molemmat päivät. Vanille oli tarkoitus korjata, mutta en sitten jaksanut ja viitsinyt, joten Yuffiella mentiin. Ystäväni Namin kanssa kävimme myös räpsimässä kuvia pitkin pusikoita, joten täytyyhän niitä ainakin yksi työntää teidänkin silmillenne.
Yuffie Kisaragi - FFVII: DoC. Kuvan otti: Nami

Jep, puku nyt ei täydellisesti tässä kuvassa näy, mutta tykkään tuosta puusta niin paljon, että päätin tämän tänne tunkaista. Väänsin pukua vielä perjantaina ennen lähtöä ja ihmeen kaupalla sainkin valmiiksi. Pari pientä juttua jäi vielä kaivelemaan, mutta pyrin fiksaamaan ne Desucon Frostbiteen mennessä. Sinne haluaisin myös saada tehtyä kengät ja shurikenin.

Täytyy mainita, että peruukki oli aivan ihana. Se ei hiostanut niin paljon kuin jotkut muut peruukit ovat hiostaneet... no, pituus saattoi vaikuttaa asiaan. Mitäs muuta? Paljon kiitoksia kaikille, jotka olitte apuna. Crow'lle kiitos ideoinnista, Kaarinalle kiitos meikkiopetuksesta, Roralle kiitos shortsien värjäys- ja vaalennusvinkeistä ja Namille kiitos (kuvan lisäksi) pukemisavusta :D Ilman teitä kaikkia kokonaisuudesta ei olisi tullut niin hyvä kuin siitä tuli. Ei se vieläkään täydellinen ole, mutta olenpahan tällä kertaa keskivertoa tyytyväisempi. Tästä puvusta ei ole itsellä yhtä paljon valitettavaa kuin siitä Vanillesta.

Sitten vielä ihan pari kuvaa. Kävin nimittäin myyntipöydillä ja sieltä lähti tällä kertaa mukaan vain Final Fantasy -roinaa, joten pitäähän sitäkin toki mainostaa :P

Yuffie Kisaragi - FFVII: AC(C)
Figuurikokoelmani siis kasvoi taas yhdellä kaunokaisella. Wutain valkoinen ruusu on saapunut hyllyyn monien muiden joukkoon! (Voisin oikeastaan joskus kirjoittaa yhden merkinnän figuureistani, mutta lupaan, ettei se ole seuraava ;D)

Lähdin Traconiin jo niissä ajatuksissa, että Yuffie on hyllyyn saatava. Minulle yritettiin kovasti kaupata myös Renoa ja ehdotettiinpa jopa Aerithiakin, mutta ei kiitos. No, ehkä Reno menisi, jos puoli-ilmaiseksi saisi, mutta täyttä hintaa en ala maksaa. Kiva hahmo, muttei siinä määrin oma suosikki, että figuurin tosiaan hankkisin.

Vincentin haluaisin myös, mutta sitä herraa ei näkynyt. Täytynee lähiaikoina selailla eBayta, jos vaikka sattuisi löytymään. Ellei joku halua myydä Vincent-figuuria minulle? Tarjouksia otetaan vastaan. Takaan myös hyvän kodin ja seuraa kyseiselle herralle.

Vincent Valentine - FFVII
Tuota niin joo... Kävelin kyllä myyntipöydän ohitse kerran, mutta viiden minuutin päästä tämä oli kuitenkin pakko hakea itselle. Aiempia pehmojahan minulla on tonberry ja FFXIV-moogle (sekä Itachi ja Ryuk, mutta ne eivät liity tähän fandomiin...), mutta jotenkin en voinut vastustaa Vincentiä. Tiedän, ettei minun pitäisi ostella näitä, mutta...

Joo, en edes yritä selittää. Hymyilen vain itsekseni ja jemmaan herran hyllyn päälle Itachin kanssa. On se vain suloinen ja halattava ja ihana ja kaikkea... ja nyt lopetan taas tämän kauhean fanityttöilyn.


FFVII: Advent children complete

Joku saattaa muistaa minun sanoneen (ei täällä blogissa, mutta muuten), etten taatusti osta tätä leffaa, koska se on kauheaa rahastusta. No, blogissa olen jo kertaalleen todennut, ettei minua kannata uskoa, kun sanon, etten osta jotain FF-peliä. Nyt voidaan virallisesti todeta, että samaa koskee elokuvia.

Okei, sain sen ihan kohtuulliseen hintaan ja onhan se paljon parempi kuin AC, joten ehkä se ei ihan tyhmä ostos kuitenkaan ollut. Koska katumus ei vielä kolkuttele takaraivossa (yleensä huonojen ostosten jälkeen se tekee iskunsa muutamassa tunnissa), sanoisin, että oikeasti olen tämäkin halunnut. Enpähän vain voinut myöntää sitä itselleni. Kokoelmani on taas hieman täydellisempi. En tosiaan pyri keräämään kaikkea, mihin on painettu sanat "Final Fantasy" (vaikka erään nimeltä mainitsemattoman peliliikkeen myyjä minulle kyllä joskus niin väitti), mutta on tuota tavaraa melkoisesti kertynyt.

Jeps, tähän on hyvä päättää Traconia koskevat höpinät. Seuraavassa merkinnässä lupaan puhua jostain pelistä, ehkä hyvässä lykyssä useammastakin. Katsotaan, mikä innostaa eniten. Yritän myös saada merkinnän ylipäätään kirjoitettua lähiaikoina. Tämä viikko näyttää kovin kiireiseltä, mutta ehkä viikonloppuna viimeistään on hyvä tilaisuus blogiakin päivittää.

Ja hei, jos bongasit kuvasi blogista ja haluat siihen nimimerkkisi, ilmoitahan siitä toki minulle päin. Tietysti myös, jos haluat kuvasi pois, siitäkin saa (ja pitää!) ilmoittaa. Kiitos vielä kaikille hienosta conista ja kiitos myös teille, jotka suostuitte kuvattaviksi.

Afeni kuittaa ja painuu pehkuihin kiusaamasta ihmisiä.

2 kommenttia

  1. Laitoinpas google -hakuun Freya cosplay ja mitäs täältä löytyikään :D kiitos erittäin paljon hyvästä palautteesta, ilahduttaa tätä pientä cossaajaa erittäin paljon <3 Eli Freya kiittää ja kuittaa :D ehkä törmätään Desucon Frostbitessa! ;D

    VastaaPoista
  2. Ollos hyvä vaan. Olit tosi hyvin osannut kyseisen puvun tehdä, itsellä ei totisesti osaaminen riittäisi.

    Ehkäpä törmäämme Desun Frostbitessa sitten ^^ Itsellä on ainakin jo ranneke hankittuna, joten (jos ei jotain mystistä tapahdu) olen sinne itseni raahaamassa.

    VastaaPoista