Bloggaaja

In English

Olen seikkailuja ja suuria tunteita rakastava pelaaja, joka viihtyy parhaiten japanilaisten roolipelien kimpussa. Pelaan pääsääntöisesti konsololeilla (Sony PlayStation ja Nintendo), mutta satunnaisesti tulee testailtua myös PC-pelejä. Suosikkipelisarjani on Final Fantasy ja japanilaiset roolipelit ovat suuri rakkaudenkohteeni. 

Pelaamisen lisäksi olen intohimoinen kirjoittaja. Työstän omaa, japanilaisista roolipeleistä inspiraationsa saanutta, fantasiasarjaa. Kristallin lapsista onkin julkaistu ensimmäinen osa, Maan mahti, vuonna 2015 ja toinen osa, Tulen tahto, näki päivänvalon huhtikuussa 2017.

Kirjoittamiskokemusta olen kartuttanut harrastuneisuuden ja erilaisten kurssien kautta. Lisäksi olen kirjoittanut Matkalla duuniin! -sivustolle ja Valtakunnallisen työpajayhdistyksen blogiin. Tällä hetkellä bloggaan kerran kuukaudessa Inspiraation Maassa.

Kirjoittamisen ja pelaamisen yhdistäminen on kuitenkin suuri intohimoni ja juuri siksi Level up! on saanut alkunsa ja jatkanut elämäänsä jo vuodesta 2011 lähtien. Pelit ja niiden tarinat hahmoineen jaksavat kiehtoa minua ja haluan sukeltaa tuohon maailmaan yhä syvemmälle. Liity siis seuraani tällä matkalle, jossa tärkeää ei ole perille pääseminen vaan seikkailu ja suuret tunteet.

Voit myös tilata minulta esim. blogipostauksen tai artikkelin.

Minut löydät myös muualta:

PSN-tunnus: Afeni84
Steam-tunnus: Afeni
FFXIV-hahmo: Nabia Leonclaw / Odin
Twitter: @Afeni84
Facebook: Level up! -blogi
Instagram: Level up! -blogi
Maili: afeninblogit (a) outlook.com

Kristallin lapset -sarja:

http://www.adlibris.com/fi/kirja/maan-mahti-9789524983730 http://www.adlibris.com/fi/kirja/tulen-tahto-9789523390355

Kansikuvat: Eveliina Kronqvist

Muut kirjat

http://www.adlibris.com/fi/kirja/missa-sydan-9789515681577

Kansikuva: Elli Hytti

http://www.adlibris.com/fi/kirja/kymmenen-kulmaa-type-tellin-novelliantologia-2017-9789527182758

Kansikuva: Kimmo Koskinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti